15.30 dan sonra satýþlarýn gelmesi beklenilmeli.....
15.30 dan sonra satýþlarýn gelmesi beklenilmeli.....
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Sn.BEYAZSAKAL Konuyu bilmiyorum ancak yazmama hatta ayrýlýk kararýnýzý görünce naçizane kýsa bir deðerlendirme yapmak istedim lütfen kimse yazdýklarýmý siyasi olarak algýlamasýn. ÝMKB/BÝST denen bu deðirmende 20. hisse.net'te 14. diðer köyde 9. yýlým.
Bu alemde hiçbirini yüzyüze tanýmama raðmen çok güzel dostlar tanýdým onlarý bir yakýným gibi sever sayarým. Forumlarda siyasi, inanç vb. konularda tamamen zýt düþüncelerde olsakta yazýlarýný beðenerek takip ettiðim o kadar çok insan varki hangisi sayayým.Hele bazýlarýnýn yeri bende bambaþka.
Bunun yanýsýra en az bir o kadarda art niyetli, ne idüðü belirsiz, buraya sýrf birilerinin uþaklýðýný yapmaya gelmiþ, insanlarýn cebindeki 3-5 kuruþa göz dikmiþ, çocuklarýnýn rýzkýný çalmak için herþeyi mübah gören, sýrf buralardaki yazar çizerleri küstürmek için buralara üye olan insanlarda var. Maalesef bu tip insanlar hiç bitmedi bitmeyecek. Bende beden ve ruh saðlýðýmý daha fazla bozmamak adýna ve özel sebepler dolayýsý ile son yýllarda yazma iþlerini azalttým.Ýþi geyik muhabbetine döktük tabiri caiz ise. (Zaten þu sýralar hem kendimin hemde yakýnlarýmýn ciddi saðlýk sorunlarý ile uðraþýyorum.)
Son zamanlarda forumlara çok fazla uðrayamasam da takip ettiðim baþlýklarda yazýlanlarý fýrsat buldukça okumaya çalýþyorum. Siz ve sizin gibilerin emekleri tartýþýlmaz.
En azýndan bir süre ara verin bu iyi gelir. Ben kendimden biliyorum.
Karar sizin ancak kararýnýzý tekrar gözden geçirerek tekrar aramýzda görmek ümidi ile selam sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.
EMEKLERÝNÝZ ÝÇÝ TEÞEKKÜRLER![]()
YASAL UYARI: Burada yazdýðým bilgi, haber ve yorum TAVSÝYE niteliðinde olmayýp, YATIRIM DANIÞMANLIÐI kapsamýnda DEÐÝLDÝR! Anlaþtýkmý ?? Zaten borsadan hiç anlamýyorum zarar edebilirsiniz.
Keþke zamanýnda bulduðumuz bütün rahipleri içeri alsaydýk,
þimdi hergün birini salarak piyasayý rahatlatýrdýk...
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
95.500 'deyiz.. +% 3,6
Zýco 96,333,07
batýk : 95.250
bb79: 94.999.11
Yer Ýmleri