1.miz MR&MRS
http://www.hisse.net/topluluk/showth...94#post2395394
Gel kardeþim seni ekonomi bakan yaptým.Artýk son günlerdeki baþarýnla bunu hak ettin.Zamanýnda sen beni ekonomi bakaný yapmýþtýn,þimdide ben seni seçiyorum.Yabancýya gitmesin.Ben artýk yaþlandým,kendimi zor ediyorum.Bak baþkan bile bakaný yeniledi,hem genç,hem de damadý seçti(yabancýyý deðil).Ben de seni seçtim..Gel bakalým Muharrem, pardon MR&MRS...
![]()

Ben artýk yaþlandým,kendimi zor ediyorum.Bak baþkan bile bakaný yeniledi,hem genç,hem de damadý seçti(yabancýyý deðil).Ben de seni seçtim..Gel bakalým Muharrem, pardon MR&MRS...

yaþlý kiþi tecrübeli olur keyifle ayda alemde bir yapar bu iþi genç aklýna geldikçe tuttuðu yerde yapar
....baktý damat pasif kaldý cuma mübarek gün reiz tecrübesini konuþturup öyle hýzlý yapýlmaz böyle yapacaksýn diye müdahale eder piyasaya ....piyasa bunu hafta sonu olumlu algýlarsa 96.666 tepkisi gelir...piyasa olumsus anlar fiçhle beraber olup 77.777 ye gömerler e dolarda boþ durmaz 5.75 olu verirr mazallah ....al-sat tut.... beni kandýrdýn tavsiyesi deðildir...istifa dilekceni bir gözden geçir tekrar deðerlendirmeye o zaman alalým
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 

Yer Ýmleri