Þu papazý sünnet etsek mi acep
Benim arka sokakta oturuyormuþ.
Þu papazý sünnet etsek mi acep
Benim arka sokakta oturuyormuþ.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Papaz krizinden önce tahmin yaptýk...dibe yerleþiriz artýk...
HUAWEI RIO-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ATICILAR TAKIMI YÜKSEK DENETLEME KURULU BAÞKANLIÐI
Tarih: 02.08.2018
Sayý: 2018/00.01/05
Konu: Yarýþma kapanýþ saatine uyulmasý hususu
Sn. Atýcýlar takýmý üyeleri,
Bilindiði üzere Günlük hisse kapanýþ tahmin yarýþmasýnýn üyeler tarafýndan en geç saat 10.30'a kadar yapýlabileceði yasal düzenlemelerle belirlenmiþ ve bu husus üyelerin tamamýna duyurularla teblið edilerek bildirilmiþtir. Son günlerde bazý üyelerimizin kapanýþ saatlerine uymadýðý ve yarýþmaya geç intikal ettiklerini gözlemlemekteyiz. Genel hukuk kurallarý çerçevesinde üyelerimizin eþitlik ilkelerine uymalarý, adil ve adaletli bir yarýþma formatýnýn hayata geçmesi açýsýndan önem arz etmektedir. Katýlýmlarda üyelerimizin son bildirim saati olan saat 10.30'a kadar bildirimlerini düzenli olarak yapmalarý ve bu konuda hassasiyetlerini göstererek kapanýþ saatlerine uymalarýný ivedi olarak beklemekteyiz. Bundan böyle geç yapýlan bildirimler, her ne þekilde olursa olsun, kurulumuz tarafýndan deðerlendirmeye alýnmayacak ve kabul edilmeyecektir. Bilgilerinize önemle rica olunur.
02/08/2018
Saygýlarýmýzla,
Atýcýlar Takýmý Yüksek Denetleme Kurulu
Son düzenleme : izci; 02-08-2018 saat: 12:39.
tebrik eden etmeyen herkese teþekkürler arkadaþlar aybaþý yoðunluðumdan fýrsat bulamýyorum bugün katýlamadýk saðlýk olsun herkese selam
Yer Ýmleri