....
GM 5 Plus d cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
....
GM 5 Plus d cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
endeks e bakýnca çoðu hisseler 50 bin ile 60 bin arasý fiyattalar,yine çoðu halka arzdan kat kat alt fiyattlar, oyuzden endeksin 97 bin olduðuna bakýp da hala yuksek diye düsünmeyin, yani endeks çok çok büyük birþey olursa ancak 90 bin altýna iner ki oda %90 hisselerin 50 bin endeks altýna inmesi demektir, buda bir 10 yýl geriye gitmek demek, herne kadar olsada ben ekonomi kotude olsa o kadar da kotu deðil, seçimde tayyip olur veya baþkasý olur hic farketmez tekrar toparlar,ancak rekorlara da kosmaz tabiki, %70 hisseler çok ani ve hýzla düþtü, çoðunda patron sattý kote edip de, sebebi de belli dolar borcu yüzünden,hisselerini düþüðe satýp dolar aldi,almasa þirket batardý, esnaf arasýnda da olur bu tip iþler, mesela ödemesi varsa bir esnafýn,günü gelmeye yakin toparlayamadiysa parayý, elindeki mali maliyetine veya hatta dahada ucuza satýp borcunu kapatýr, gidip faizle para çekmez.ben secim arefesinde kadar 95 bin.ile 105 bin bantinda gidip geleceðini düþünüyorum, secim de ikdidar kaybedersede yýkýlmaz kazanýrsa da.fiyatlandi zaten, unutmayinki yabancýlar çýkmadý, felaket tellâllarýna bakmayýn yabancý payý hala%64 üzerinde , adamlarýn onu kesildi dolar yükselince çünkü, dolara yerli saldýrdý ve yükseltti, hatta ben hükümetin bilerek isteyerek buna dur demediði ni düþünüyorum, yabancý çýkýp gidemesin diye, yabancýnýn parasý çýksa su ortamda %75 eridi cunki,dolarý bozdurup borsaya girdiklerinde dolar 300 lira idi simdi 460, %50 artmýþ,buradan 100 dolar alsa çýkýp i 65 dolar alabiliyor, birde aldýklarý hisse en az %50 düþtü, 65 in yarýsýda 32,5 dolar eder, adam çýkamaz buna göre bakýnca zaten, çýkmadý da, bu bence hükümetin bilerek isteyerek yaptýðý bir durumdu, zaten çok da umursamadýlar hükümeti yönetenler. O yüzden secim arefesi mi.olur secim sonundami olur, birçok hisse hýzla yükselir diyorum ben.
Bedelli onaylanma veya onaylanmama tarihi ne zaman olur. Yorum yapacak kimse var mý? Bedelliye girmek istemeyenler onaylanmadan önce hisseden çýkmak zorunda di mi
Onaylandýðý zaman bir tarih verilir. Sizin o tarihte hisse sayýsý oranýnda hesabýnýzda paranýz olursa katýlmýþ olursunuz. Para olmazsa katýlmazsýnýz. Hissenin o zaman ki fiyatý ne ise istediðiniz zamanda hisselerinizi satarsýnýz.Yani onaylanmadan çýkmak zorunda deðilsiniz.
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***CEMAS* *NIBAS* *IEYHO*** NÝÐBAÞ NÝÐDE BETON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Sermaye Artýrýmý - Azaltýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***CEMAS******NIBAS******IEYHO*** NÝÐBAÞ NÝÐDE BETON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Sermaye Artýrýmý - Azaltýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Bedelli Sermaye Artýrýmýna Ýliþkin SPK Baþvurusu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Ýlgili Þirketler CEMAS, IEYHO
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 31.05.2018
Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 100.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 27.000.000
Ulaþýlacak Sermaye (TL) 54.000.000
Bedelli Sermaye Artýrýmý (Rüçhan hakký kullandýrýlarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakký Kullaným Tutarý (TL) Rüçhan Hakký Kullaným Oraný (%) Rüçhan Hakký Kullandýrma Fiyatý (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kýymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanýlmayan Rüçhan Hakký Tutarý (TL) Ýptal Edilen Pay Tutarý (TL)
NIBAS, TRENNBS00013 27.000.000 27.000.000 100,00000 1 NIBAS, TRENNBS00013 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakký Kullaným Tutarý (TL) Rüçhan Hakký Kullaným Oraný (%) Kullanýlmayan Rüçhan Hakký Tutarý (TL) Ýptal Edilen Pay Tutarý (TL)
TOPLAM 27.000.000 27.000.000,000 100,00000
Satýlamayan Paylarýn Taahhüdüne Ýliþkin Açýklama -
Para Birimi TRY
Bildirilmesi Gereken Diðer Hususlar
SPK Baþvuru Tarihi 18.06.2018
Ek Açýklamalar
Þirketimiz tarafýndan 31/05/2018 tarihinde yapýlan özel durum açýklamasýnda Yönetim Kurulumuz tarafýndan 27.000.000 TL olan Þirketimizin çýkarýlmýþ sermayesinin 100.000.000 Türk Lirasý kayýtlý sermaye tavaný içerisinde, 27.000.000 TL nakit sermaye artýrýmý yapýlmasý yoluyla, %100 oranýnda artýrýlarak 54.000.000 TL'ye yükseltilmesi için Sermaye Piyasasý Kurulu ve sair kurum ve kuruluþlar nezdinde gerekli tüm iþlemlerin yapýlmasýna karar verildiði duyurulmuþtur. Bu kapsamda, ekteki izahname taslaðýnýn onaylanmasý için 18/06/2018 tarihi itibarýyla SPK'ya baþvuru yapýlmýþtýr.(Dün yapýlan duyurunun SPK baþvuru tarihi yazýlarak tekrarlanmasýdýr.)
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Ýzahname .pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/689490
BIST
(19/06/2018 - 16:56:50)
yükselde bedelliye girelim hep bana hep bana olmaz
Bedelli sermaye artýrýmý olunca, Rýza'nýn þirketleri arasýnda sermayesi düzgün tek þirket Nibas olacak. kasasýna 27. m girecek ve þirkert grup deðiþtirecek.Kýsa vadede, sermaye artýrýmýndan son kaðýt kendini 1.00 üzerine atar. kýsa ve orta vadede bu kaðýt gelecek vaat ediyor.ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Yer Ýmleri