Bilen bir arkadaþ cevaplayabilir mi, bedelliye katýlmak istemezsek, patron elimizdeki hisseleri bir liradan almak zorunda deðil mi, teþekkürler.
Bilen bir arkadaþ cevaplayabilir mi, bedelliye katýlmak istemezsek, patron elimizdeki hisseleri bir liradan almak zorunda deðil mi, teþekkürler.
Bedelli onaylandý mýki? Konuya hakim biri var mý arkadaþlar bize bir anlatýverin sevabýna. ..
Bedelli henüz onaylanmadý
Rýzza faktorunden dolayý bedellinin onaylanmama ihtimali daha yuksek. Ytd
Sayýn realiter sizin yorumlarýnýzý, dikkate alýyorum ve bekliyorum,
***CEMAS* *NIBAS* *IEYHO*** NÝÐBAÞ NÝÐDE BETON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***CEMAS******NIBAS******IEYHO*** NÝÐBAÞ NÝÐDE BETON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler [IEYHO, CEMAS]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Yozgat Yerköy OSB'de yapýlacak taban alaný 5.854 m2 olan prefabrike yapý için, Þirketimiz ile Dönsa Tekstil San.ve Tic.Ltd. Þti.
arasýnda 2.200.000TL+KDV tutarýndaki sözleþme 16.07.2018 tarihinde imzalanmýþtýr. Ýþin yapým süresi yaklaþýk 13 haftadýr.
Saygýlarýmýzla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/696397
BIST
(17/07/2018 - 16:41:00)
babalarý bizim bir kuruþumuz kimseye geçmesin. kimseninde bize geçmesin demiþ. bu ülkede ahlaktan ve dürüstlükten bahseden ne kadar insan varsa güven vermiyor. hatalý bulaþtýk. en yakýn zamanda uzaklaþmak dileðiyle
Yönetim Kurulu ve Genel Müdüre Ödenen Toplam Ücret ve Faydalar
01.Oca. - 31.Mar.18 01.Oca. - 31.Mar.17
Ücret 233.751 163.442
233.751 163.442
Kilit Yönetici Personele Ödenen Toplam Ücret vb Faydalar
01.Oca. - 31.Mar.18 01.Oca. - 31.Mar.18
Çalýþanlara Saðlanan Kýsa Vadeli Faydalar 59.068 40.912
59.068 40.912
BÝZ KÜÇÜK YATIRIMCIYI BÜTÜN AHLAKSIZLAR DOLANDIRABÝLÝR.DEDÝKLERÝM DOÐRU OLSAYDI BURDA OLMAZDIM. BORSADA ÇOK DOLANDIRICI AÝLE VAR. DÝKKATLÝ OLUN.
%100 bedelli sermaye artýrýmý. Bu nasýl iþ...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri