Slm arkadaslar dostla hissedaslar nerdesiniz?
Kimse kalmadimi?
Yapayalnizmiyim
Ben hala calidibinde bekliyom 17 gordu ama vermedim.
Hayellerim var erisilmez
Duslerim var ulasilmaz
Benim kizilelmam bu nibas
Ytd
Slm arkadaslar dostla hissedaslar nerdesiniz?
Kimse kalmadimi?
Yapayalnizmiyim
Ben hala calidibinde bekliyom 17 gordu ama vermedim.
Hayellerim var erisilmez
Duslerim var ulasilmaz
Benim kizilelmam bu nibas
Ytd
18.11.2019 - 18.11.2019 tarihinde NÝÐBAÞ NÝÐDE BETON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili
olarak 7 - 7 TL fiyat aralýðýndan 300.000 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal
tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte NÝÐBAÞ NÝÐDE BETON
SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 18.11.2019 tarihi itibariyle %56,45
sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer
almaktadýr.
IRIZA BUNLARI ÞAPKAMA ANLAT60 KURUÞTA SÜRÜNÜRKEN NÝYE ALMADIN YAW...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Sermaye Piyasasý Kurulu, Niðbaþ hissesinde incelemede bulundu ve 4 þirket, 6 kiþi hakkýnda 6 ay süreyle geçici iþlem yasaðý uygulanmasýna karar verdi.
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Niðbaþ Niðde Beton Sanayi ve Ticaret AÞ pay piyasasýnda 12 Kasým 2019 - 18 Kasým 2019 döneminde ve 11 Aralýk 2019 tarihinde gerçekleþtirilen iþlemlerin incelenmesi sonucunda 4 þirket ve 6 kiþi hakkýnda borsalarda 6 ay süreyle geçici iþlem yasaðý uygulanmasýna karar verdi.
SPK haftalýk bültenine göre, kurul, Niðbaþ Niðde Beton Sanayi ve Ticaret AÞ pay piyasasýnda 12 Kasým 2019 - 18 Kasým 2019 döneminde ve 11 Aralýk 2019 tarihinde gerçekleþtirilen iþlemlerin incelenmesi sonucunda Çemaþ Döküm Sanayii, IP Intercapýtal Markets AD, Iþýklar Holding Anonim Þirketi, Özýþýk Ýnþaat ve Enerji ve 6 kiþi hakkýnda yatýrým kuruluþlarýnýn müþterilerinden internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasýna, brüt takas uygulanmasýna, kredili iþlem ve açýða satýþ yasaðý uygulanmasýna, tek fiyat yöntemi ile iþlem gerçekleþtirilmesine ve yarýn baþlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici iþlem yasaðý uygulanmasýna karar verdi.
Sabýr Taþý...
Mantýk sizi A noktasýndan B noktasýna götürür. Hayal gücü ise her yere.
Bu Nibaþ a ne oldu? Hiç iþlem yok
Buranýn üstatlarýndan kimse yok mu yaa
Biz cemasta bedelliye yakalandik napsak ne etsek
Yer Ýmleri