Borsada bircok kagit rulet masası.Bilanco ile falan alakasi yok.30/50/100 ayrimini kaldiracan.100/150 kagit olacak en fazla..marjda %20/25 olacak..bu kadar Can yanmaz...Anlayan anladi...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada bircok kagit rulet masası.Bilanco ile falan alakasi yok.30/50/100 ayrimini kaldiracan.100/150 kagit olacak en fazla..marjda %20/25 olacak..bu kadar Can yanmaz...Anlayan anladi...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
...Borsa artık 3-5 çakalın elinde oyuncak oldu,yatırımcıyı yolunacak kaz gibi görüyorlar,başıda megap patroniçesi ile kel rıza çekiyor,bu sadece örnek,buna benzer çok örnekleri var,yabancı olmayan bir borsadayız,bunlara yabancı nasıl güvensin,iktidara güvenmiyorlarki bunlara güvensin
![]()
Ulen kel milletin canını yakmayı çok seviyorsun,bunu gevur yapmaz be,utanmadan neyine güvendinde hisseyi ana pazara sokturdun,sanırım içeride adamların var,kaça anlaştın ?,döt altında hiç olmazsa 10-13 gidiyordu,baktın ekmek yok ana pazara dönüşü bahane edip milleti donsuz bıraktınız ,zaten senin huyun bu,hiç olmazsa babanızın 10/1 olun be,95 olan hisseyi ilk defa bugün 7.61 yapmaya utanmadınızmı![]()
8 üstünde kalamıyor bir türlü![]()
7 sınırında gezeliyor,ülen karateci kel en son 7.50 üzerine b.oşalttım al hayrını gör,geride ise çok az kaldı seninlen uğraşılmaz...Rıdvana,Kel Rıza ve Galip ile uğraşılmaz,ha birde Megabın Patroniçesi vardı dimiya.oda devamlı hisse satar şirketi şöyle büyüttük yatırım yaptı diye hava atar ky sırtından.
![]()
Dalgayı bırak,Rıza ile uğraşılmaz,bugün sonuncusunu postaladım 12.40 al hayrını gör,ben katlama peşinde değil çok lotlan trade peşindeyim,bu zamana kadarda kayıpsız az karlan haneme kar yazdırdım...Ha geriye az lot bırakmıştım o lot belkide senin hayatında görmediğin rakamlardır,yani 1-2 daireyi feda ederim
![]()
Yer İmleri