yapıştır hatip![]()
yapıştır hatip![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Rıza iyi tuş yaptı,zaten son kurşunuda 14-15 atmıştık,tabanlıyarak 12 yaptı,bunu yeri göz altı pazarıdır,ne işi var üst pazarda,zaten rızanın diğerleride sürünüyor...8 olduğunda belki alırım yine,ama benim gözüm 69'da,yani 6,69...ytd.
Benimde gözüm Ford raptorda ama istediğim fiyata vermiyor lar
12.81 vermiş tabandan 3-500 lot,şu sıralar 15 cıvarı,böye dan dun hisse olurmu,kel rıza işin içinde olursa bal gibi olur,11-17 arası zikzak çiziyor![]()
12.08 yaptı yine-15 üstüne at gel,gel yap,hooop kel gelsin boşaltsın...12 altı inişlerde 12 stoploss yeridir...ytd.
12.02 stoploss yaptık,11.69 gösterdi,sadece stoploss 3/1 yapmıştık alttan almak için,işim çıktı alamadık,peşi malum tavan 13.81-3/2 ile,resmen kumar oynadık kazandık,az değil 10 k lot gömmüştük![]()
Yine ayni oyunlar zart-zurt,12.50 altı peşi 13 üstü,kapanış 12.62,aynen pire gibi zıplıyor aşağı yukarı,bunuda yaptıran kel rıza galiba,bizde ona göre uyup hareket ediyoruz,tabiki 1 gün önceden hisseyi almak kayıdıylan,aldığını yüksek sat,alacağını bekle düşükten al,takip edene anca böyle kazandırır...ytd.
Yer İmleri