Yarın 100 lot Niğde alayım da, kel feleğini şaşırıp, tabana indirsin.;-)))
Yarın 100 lot Niğde alayım da, kel feleğini şaşırıp, tabana indirsin.;-)))
Ben kağıda girersem,Bayramı görürüz de , Niğde'de 10 TL üzerini birdaha zor görürüz..;-)))
Çünkü;Bastığım yer çöküyor..
Dün 63 TL den numunelik 30 lot dobur aldım,kağıt tepetaklak oldu,bugün 59 a indi.!!
14 lerden Girdiğim Ceo medya ise ,nerdeyse 2 taban çekti,11 e indi..
Örnekleri Saymakla bitmez...
Bakalım,bu Niğde patatesi hangi yöne yuvarlanacak..
Memlekette, pahalılıktan etli butlu, Şekerli otlu şeyler alamıyoruz,Ancak Abur cubur şeylere kaldık.;-)))
Sende imkanlar bol..
Bu Niğde patatesi10 lira altına inerse 3 çuval almayı düşünüyorum..;-))
Ramazan ayı geldi diye biraz kerevitaş aldım,o da 4.24-4.30 arasında sıkıştı,bakalım hangi yöne patlayacak..!?
PKENT çok sıkıştı bir atraksiyon bekliyorum,20 cıvarından 800 yaptı ele verdi şu sıralar 200-215 arası çok sıkıştı,tavsiye etmiyorum sadece belirtiyorum,bende 100 adetçik mevcut kentten kazandıklarımın birazını buna attım...imkana gelince benim vefasız oğlan yuvaya döndü giresuna,har vurup,harman vurursan olacağı budur evli 1 çocuğu mevcut,yıllarca bebek,beşiktaş arasında mekik dokumuştu,guya yönetmen,yani aç yönetmen,o iş yaptı el malı götürdü,onun sırtından geçindiler oda aza kanaat getirdi onuda yedi içti,o bildiğin çoğu müzik guruplarını montaj çekimlerini kurgulayıp yapıyordu,reklam ajanslarıda vardı,10 sene izmirden sonra istanbula takıldı,Adnan Öztürk ekibiylen çalıştı şimdi ekipleri hep dağıldı çoğu yurt dışına gitti,oda başıma kaldı şimdi cepten yiyor,şu sıralar istanbuldayım hastalık için![]()
Diğer 2 hisse yukarıya patladı,buda bugün 10.39 yaptı,ilk etapta 40 satış koymuştuk 39 yaptı geri döndü,ulen kel götür artık bunu![]()
Zatın biri yazmış,eskiden 70 ekmek alırdım hisse fiatıylan,şimdi 3 ekmek alıyorum,hisseyi 80-90 alırsan tabiki böyle olur,genellikle ky huyu hisse takır takır giderken yapışır dipteyken almaz ve sonu batar![]()
Yer İmleri