Tavanı 11.17,hadi kelciğim kapanışa tavan girelim,yaptırmak senin elinde,geçen 17 yaptığından epey kaldırmıştık,sende acemilerin üstüne malı yıkmıştım tekrarını isterük...ytd.
Tavanı 11.17,hadi kelciğim kapanışa tavan girelim,yaptırmak senin elinde,geçen 17 yaptığından epey kaldırmıştık,sende acemilerin üstüne malı yıkmıştım tekrarını isterük...ytd.
Ulen kel napin ya,diğer hisselerin yukarıya sen aşağıya.
Kel şimdide %270 bedelli derdine düşmüş fazla vurayım diye,ulen kel bunun ayağını yükseltmen lazım yoksa giren olmaz,şöyle 15-20 yapman lazımki kekleri iyi avlayasın.Bugün ise birden 9.56 yaptırdı aniden toplandı 10 üstüne attı,bu 9.56 olayı ise beni düşünceye sevk etti anında 10 üstünden yarısını postaladım,ne yapmaya çalışıyor bilemiyoruz,kelin oyunları hiç bitmez ne dümen peşinde acep![]()
Kar_Adam hakikaten uğursuzmuşsun,gelir gelmez hissenin içine ettin,bedelli bana sarmadı yarısını dehledim,çünkü yaptığı bedelliler hep hüsranlan bitti...taviyem yorumsuz karar sana ait,bedelli olayı olmasaydı belki,ama şu an bu ite güvenilmez...ytd.
Muhahaha...
Tesadüfün bu kadarı ancak olur..;-))
Yaw,bu kel benim kağıda girmemi mi beklemiş de bedelli ile bizden para istiyor..
Bakalım nereler görülecek düşüşte,çoğu satmaya başladı kelin elindeki hisseler çoğaldı artık bir yerlerine yama yapıp kendi çalar kendi oynar,bedelli onaylanana kadar uzak durmakta fayda var,nasıl olsa bir yerlerde durulacak o zaman bakarız bu işe,şu sıralar 9.50,ulen kel bakalım nasıl müşteri bulacaksın...ytd.
Yer İmleri