gömecek hem de saglam... küçük yatýrýmcý korkudan sattý gitti... meydan ona kalmýþ..
gömecek hem de saglam... küçük yatýrýmcý korkudan sattý gitti... meydan ona kalmýþ..
Ya kardeþ ne diyorsun ýeyho parasýný ýþýklar holding %200 bedellisine aktardý o para ilede önce cemasý yükseltti sonrada Nigbasi alýyor yani arada ezdiði sömürdüðü küçük yatýrýmcý ýeyho yatýrýmcýlarý.
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%115 karla cýktýk tesekkurler rýza guclu spek senin gibi olur kalanlara iyi kazanclar![]()
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
reza cemasa tekmeyi bastý nibasa geçiyor..
Hah iste riza da boyle dusunun istiyor belki de...cemas 7 den geliyor dibi de yillikta 1.35...dibe yakin yerden mal yiktin he riza...nibas %100 yapti yahu
..niyetin ne riza...cemasa mi dalcan nibasa mi
Bedelliye katýldým, düþmeye baþlayýnca, maliyeti 0,90 düþürdüm, 1,60 dan çýktým, BÝGDATA arkadaþýn bedelliye katýlmayýn, daha aþaðýlardan alabilirsiniz þeklindeki yorumlarýný keþke dinleseydim, karým daha büyük olacaktý, nasip diyelim, nibaþ ýn hala gideceðini tahmin ediyorum ama þu fiyattan alacak cesareti kendimde görmüyorum, yatýrým tavsiyesi deðildir.
03.12.2018 - 03.12.2018 tarihleri arasýnda NÝÐBAÞ NÝÐDE BETON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile
ilgili olarak 1,55 - 1,62 TL fiyat aralýðýndan 2.500.000 adet alýþ iþlemi ve 0 adet satýþ iþlemi Ortaklýðýmýzca
gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte NÝÐBAÞ NÝÐDE BETON SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki
paylarýmýz/oy haklarýmýz 03.12.2018 tarihi itibariyle %32,09 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür.
Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
60 KURUÞTA ALMIYORDUN DA, ÞÝMDÝMÝ ALIYORSUN? Milleti batýran, kendini kurtaran adam !!!
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bedelliden sonra, 0,98-1,02 aralýðýndan da böyle bir alým olmuþ ve kaðýtçýk 59 kuruþa kadar gerilemiþti..
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Yer Ýmleri