mrshl.png
Marshal'daki þu güzelliðe bakýn, acaba bir baþlangýç olabilir mi?
Pazartesi umarým gönlünüzden geçen fiyatlarý bulursunuz.
Bilgi amaçlý yazýlmýþtýr.
Hayatýmda ilk kez duydum, bu nerden çýktý þimdi. Topkapý'nýn neresinde imiþ bu arsa. Cevizlibað da 80 li yýllarda vardý bir arsa ama 80 kere satmýþtýr þimdiye kadar. Bir hesap yaptým hýzlýca 2 dönüm yeri olsa orada ve Yani arsa varsa en az 1 ay tavan gitmeli. Sallamayýn bilmiyorsanýz yazýk
cok bey kardeþim hakkýný helal et kan þekeri düþük. Sallama derken ilk defa böyle bir konu duydum uzun süredir. Mýsýrdaki dedemizden miras kalmýþ gibi birþey oldu bu. Mantýklý bulan arkadaþa sormak lazým niye mantýklý buldu bunu. Varmý hakkaten . Ama olsa taþýnmazlar gayrimenkullerde çýkardý bilançoda. Hem olsa idi þimdiye kadar birileri yazardý. Bence mantýksýz. Ama kývrak zekice ve orijinal bir yazý tebrikler.
Yanýk yaðlarýn, motor yaðý haline dönüþtürülecek boya sanayinin girdisi olabileceði fikrini veren Bay Marshall ve Topkapý’daki araziyi veren Yorgi Toprakçýðoðlu ile þirketi kurduk. Yorgi Türkiye’den gitmek istedi, Marshall’ý sattýk. Ancak aile olarak þirkette yüzde 5 hissemiz kaldý. Yorgi ile diðer þirketleri de paylaþtýk. Eminiþ Ambalaj bizde, Safran Boya da Yorgi’de kaldý. Yorgi Safran Boya’daki ortaklarýyla mahkemelik oldu ve Yunanistan’a yerleþti.”
Ýçerisinde Topkapý geçen bir parça yazý buldum.
bi deli kuyuya taþ atar 40 akýllý çýkaramaz. býrakýn topkapýda arsa arasýn dursun ne uðraþýyosunuz. o soru sormaya bayýlýr herþeyi sorar durduramazsýnýz uymayýn ona iþinize bakýn beyler
Yer Ýmleri