Þöyle bir durum da var.Tam net bilmiyorum ama acaba yakýnda olacak genel kurul da oy hakkýný artýrmak kararlara müdahil olmak mý istenmekte.
Þöyle bir durum da var.Tam net bilmiyorum ama acaba yakýnda olacak genel kurul da oy hakkýný artýrmak kararlara müdahil olmak mý istenmekte.
Evet bu yüksek lot devirlerinden ne çýkacak acaba?
Bne mardin den iyi biliyorum demedim...Ama iddaa atýlacaksa ortaya üzgünüm ama 2012 den beri srf ondan deðil herkesden daha iyi biliyorum yazdýklarým ortada...
Hala ayný þeyleri yazýyorsunuz kaðýdýn sahibi enayimi vsvs e Gsaray tahtasýnda 2011 de 400 lerden tonla alan oldu 10 kademede milyonlar alýndý satýldý onlar enayimi yada 25 den netaþ alanlar enayimi 43 den Kozal alanlar enayi mi vsvsv böyle düþündüðünüz müddetçe böyle kaðýda saplanýr kalýrsýnýz...
enteresan bir durum daha 18.00 kapanýþý -069
3.663.584 tl konsilde kar.MRSHL en azýndan zarar açýklamadý.Yarýn þenlik var demek oluyor.Geçen sene ayný dönem -503.850 idi.
Normalde ben yaa yarýn seans sonrasý yada pazartesi seans sonu açýklar diye bekliyordum.Þimdi açýkladý ondandýrký iki gün önceden baskýlar arttý.Normalde bugün ve yarýn baský olmasýný beklýyorduk.Orda bile ters köþe yaptýlar.
Bilanço da kalemler nasýl inceleleyebilecek var mý? Net kar büyümesi Özkaynak karlýðý v.s umut verici mi? Bilançodan anlayan üstadlar deðerlendirmelerinizi bekliyoruz? Bu bilanço önümüzde ki dönemler için umut veriyor mu?
Yer Ýmleri