40 lardan beri düþüncelerimi yazdým ve YTD dedim, insanlarý kýþkýrtma, ben kimseye alýn kaçacak uçacak demedim olasýlýklarý ve dolar bazlý fiyatýný yazdým, diyelimki benden dolayý aldýlar, peki 40 TL den yazmaya baþladým ve bana inanan alan varsa þu anki fiyata göre %20 üzerinde kar etti, diyelim 45 te iken yazýmý okuyup aldýlar o zaman %10 kar etti. Þu da var ki bu kaðýt 53 TL yi de gördü hatýrlatýrým. Sorun nedir? Kaðýda güvenmiyorlarsa kar alýp geçsinler. Dua etsinler. Beddua da patron yanlýsý olanlara gelsin. Sözlerinize dikkat edin, sanki ortaðýn adamlarý gibi sözler sarf etmeyin. Ben SATMAYACAM diyorum. Yarýn yazarsýn benim için satma dedi ah aldý diye. Bla Bla Bla...
"HÝKAYENÝ KENDÝN YAZ" Eskidereli cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ya arkadaþlar boþuna birbirinizi üzmeyin bu þartlarda bu çaðrýya kimse katýlmaz þirkette bu iþten vazgeçer
Ah aldýn derlerse patron yalakasý derim kimse kusura bakmasýn. Herkes çok akýllý ise 40 TLden söyledim alýp 53 TLden satsalardý %30 kar ederlerdi kim tuttu. Ben düþüncemi yazarým herkes gibi, ister inansýnlar ister inanmasýnlar.
Ben satmýyorum çok zorlamayýn)
Ne... yalaka mý. Eskidereli misin mavimisin nesin. Her ne iþen þunu bil
1- heryerde 780 olacak dersen sana ah ederler
2- 40 dan dedim diyorsun. Daha Dün bile 50 de millete 780 diyorsun. Sen herkesi kendin gibi safmý sanýyorsun
3- ne hesap ne kitap biliyorsun. Söyle bakalým. Patronun 95% olmamasý Ýçin KY nin toplam kaç lot malý olmalý?
4- ben kaðýda güvenmesem burada olmam. Sadece gaz verme diye yazdým.
P.S tarzýn eskilerden birini hatýrlattý
Senin amacýn insanlarýn kafasýný buladýrmak. Menfaati ne? Hiseyi ucuzamý almak. Bu yaptýðýna sadece çocuklar kanar. Ben aldýrdýysam kazandýrdým demektir. Ben milleti yanýltýyorsam burdan satýp kar alsýnlar, bakalým kim ah alýyor!!!
Yer Ýmleri