kafa býrakmadýki. 46 kusur yazacaðýma 49 yazmýþým![]()
Bununla ilgili 2 kez garanti alým çaðrýsý yaptý ve bana göre baþarýsýz oldu %92.8 de kaldý. Dolaþýmda 700 bin lot var. Patron %95 e ulaþabilmesi için 200 bin lot ihtiyacý var. Þunu unutmayýn %95 olunca kottan çýkmak için spk ya resmi baþvuru yapacak ve onay bekleyecek. Onaylanýrsa %98 e ulaþýp çýkma hakký verilecek. Patron bu saatten sonra buraya kadar gelmiþ býrakmaz bence. Ya tahtadan alacak yada 53 TL üzeri alým girecek ama bu millet ne 53 ten verdi ne 63 ten.
"HÝKAYENÝ KENDÝN YAZ" Eskidereli cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu yazýlarýný ne çabuk unuttun. Ortalýðý yine boþ bulmuþsun. Ben dolar bazlý olmasýngerekn fiyat söylediðimde sen arkandan çok konuþacaklar demiþtin. Ben hedef koymadým dolar bazlý kur yükselince olmasý gereken diye hesap yaptým. Sen resmen yazmýþsýn 148 den aþaðý vermeyecem, o zaman sana güvenip alanlar da arkandan çok konuþmuþtur. Bu arada ben 148 lere gelmez demiyorum. Ama senin gibi vermeyecem deyip sonraki yazýlarda tutarsýz yazmýyorum. Birazdan o yazýný da alýntýlayacam. Daha bir kaç ay önce bana söyleniyordun, kaðýt almak için milletin aklýný karýþtýrýyordun ne oldu bir anda. Adam kottan çýkmayý sormuþ ona bile cevap yazmamýþsýnýn yazýlarýna bak istersen.
Son düzenleme : eskidereli; 10-04-2020 saat: 03:03.
Bak bu da burada kalsýn. Mgm21 okuyabiliyor musun. Dolar bazlý diyor ama burda akzo Nobel hisseleri aldýðý zaman 90 lardayken bir hesap var. 110 tlye çýktýktan sonraki kur ve þimdi ki kur çarpan ile aldýðýnda bunun hayli üzerine çýkar. Burda dolar bazlý olmasý gereken deniliyor olacak demiyor altýný çiziyorum. Ben yazdýðýmda söyleniyordun hey yavru hey.
Duydun mu, kap haberi var 2 kez alým garantisi var, Ky bu hikayeden dolayý burda, senin gibiler serbest satýyor trade ediyor kaðýdýn önüne geçmeye çalýþýyor tavaný bozuyor ama nafile sizin yüzünüzden bekleme süremiz uzuyor sadece.
Yer Ýmleri