Dolar cinsinden hesabedersek alýþ maliyetim 30 dolardý.
Bugün hisse 30 dolar olsa 100 lira ediyor. Þu anda 10 dolar. 2011de 60 dolarý görmüþ.
Zararýmýzýn boyutlarý çok büyük.
Yorum yaparken hassasiyet gösterirseniz memnun olurum.
Dolar cinsinden hesabedersek alýþ maliyetim 30 dolardý.
Bugün hisse 30 dolar olsa 100 lira ediyor. Þu anda 10 dolar. 2011de 60 dolarý görmüþ.
Zararýmýzýn boyutlarý çok büyük.
Yorum yaparken hassasiyet gösterirseniz memnun olurum.
hisseye yabancý girmesi lazým.
ihracatýn bilançodaki payý %10 gibi bir rakamdý diye hatýrlýyorum. Bu rakamlarla bu rakamlara bizi mahkum eden beceriksiz yönetimle olacak þey deðil. Uzunyollarýn çizgisinden kaymýþ bu þirket. Satýlýp yeni bir ruha ihtiyaç var.
Dolar hesabýyla TL hesabý arasýnda bir bað kurmak hissenin ederini deðiþtirmez.
Tamamen arz talep meselesi. Adamlar bir operasyona baþlasa hissesi doðrudan 60.00 a götürseler þimdi bu manada ben oturup hissenin fiyatýný dolara mý çeviririm yoksa 60.00 dan satar TL yi cebe mi atarým.
Burada fiyata bakmak doðru olan.
Geçmiþte alýp ta zararda olanlarýn o zamanki dolar altýn bazýnda zararlarýný kýyaslamasýna biþey diyemem.
Biz burada þu anki fiyatýn alýþ maliyetimizim üzerinde olduðu için kâr durumuna bakýyoruz.
Umarým zararda olanlar zararýný kapatýr.
Ytd
2010 lot iþlem hacmi
Tahtada oyuncu olsa Akzo Nobelin yaptýðý her teklifin haberi düþtüðünde tahtanýn sýçrama yapmasý lazým.
Akzo nobelin satýn alýnma süreci NÞA'da beklentidir.
Ýþte oduncu pardon oyuncu olmayýnca böyle oluyor.
Koyunun olmadýðý yerde keçiye Abdurrahman Çelebi lafýný atalarýmýz boþuna söylememiþ.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
"Akýlsýza sýr verme, öttürmesi için düdük verdin sanýr."
Kaðný arabasý gibisin,ya öldüm de yada yürü..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Eski fabrikanýn olduðu Topkapý'da ki arsanýn akýbeti hakkýnda bilgi sahibi olan varmý?
Yer Ýmleri