Birde þöyle düþünelim , 20 TL den 80TL lere yükselmiþ.Bir þirketin piyasa deðeri krebilitesine yansýr. Yükseliþi ne baþlattý. Þimdi ne olacak ? Fala inanmayýn
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
durduk kaldýk öyle 10 dene lotumu benden almak için her iþi çevirme patron harbi ol ciðerimi ye
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
10 yýllýk süreçte hissemiz hep zarar açýklamýþ olmasýna raðmen hissenin fiyatý ortalama 45 TL civarýnda. 2019 yýlýný kârli kapatmasý ve 2020 3 aylýk karda 2019 neredeyse geride býrakýp sermayesinin üzerinde kâr elde etmesi
Avrupa solvent üretimini ülkemize taþýmasý ve yeni teþvik yatýrýmlar la birazcýk hareketlendi diye bu hissenin yeri burasý deðil .yabancý bunun farkýnda son bir haftada alýma geçmiþ .Yerimiz 3 haneli rakamlar diye düþünüyorum. Neden bir kent neden bir boshfren olmayalým. Grafikleri de uyuþuyor.
Kottan çýkmak için bir arzusu var.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
benim bekledigim destege dogru geliyor haydi bakalým spek efendi -1-2 kayma olabilir parça parça nasipleniriz biz de
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Yer Ýmleri