Selamlar hoca65, hakkýmdaki olumlu görüþün için teþekkür ederim. Burada al sat yapan çok var, ondan dolayý biraz geriye çekildim ben 1 lot bile satmadým. 63 ten 30 a geldi umursamadým çünkü þirketi iyi biliyorum. 102 den 80 þere geldi ekraný kapattým. Solvent yatýrýmý çok ciddi bir yatýrým. Þirketi ihya eder. Türkiyeyi üst kullanacak. Akzo Nobel tahmin edemeyeceðiniz kadar büyük bir firma ve çok borsada da iþlem görüyor. Solvent yatýrýmý yurt dýþý düþünüyordu ama ben hep aksini idda ettim, yurt içinde bu yatýrýma hýz vereceðini düþündüðümden yatýrýmlarý olacaðýnýn bilgisini buradan yazdým. Solvent yatýrýmý Türkiye gibi bir yerde olmasý Asya Avrupa kanadýný elinde tutmaya yarayacak ki þirket farklý yerlere oynuyor. Bundan dolayý patron hisselerini topluyor adam gelecekteki payý kimseyle paylaþmak istemiyor. Bugün ki hareketlerin olmasý normal. Al satçýlar var. Ky bana yeter kar alýp çýkýyor. Ama benim için önemli olan patron devreye girmedi. Ya girmezse diyorlar o zaman Spk mevzuatý iþletir kar daðýtmak zorunda gibi bir sürü yol var, kenara çekilip sabýrla bekliyorum. Patronun hamlesi ve %95 üzeri iþler deðiþir. Hayýrlýsý ile.
"HÝKAYENÝ KENDÝN YAZ" Eskidereli cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri