Sizde haklýsýnýz cok bey. Söylediðiniz mantýklý. 50 tane boya firmasý teminde sýkýntý çekmiyorsa bu firma hiç çekmez çekmemeli mantýken. Herneyse Ýster doðru olsun ister olmasýn dediklerim konusunda fikrim deðiþmez. Bugün PGS ile uçuyordum bir ara dergiye bakayým dedim silk kat reklamý gördüm. Sevindim. Dünde sevinmiþtim, bir arkadaþýn bürosunda Mrshl renk skalasý görmüþtüm. Adamlar her yerde karþýma çýkýyor. Gel al diyor, beni diyor, bana diyor, al diyor. Ama almam desteklerden önce. Üçkaðýtçý olduklarýndan korkuyorum, her ayak var bunlarda.
mareþalin kar payý vermesi veya vermemesi önemli deðil mareþal ödenmiþ sermayeyi yükseltme kararý almalý bunun içinde sanýrým bir baþvurusu olacak önemli olan sermaye arttýrýmý yapmasý tahmini söylüyorum 2016 karýný da sermaye arttýrýmýnda kullanrsa 1e 15 felan olur gibime geliyor.Ama sermaye arttýrýmýný 5 yýl daha uzatýrsa iþte o zaman seneler geçmek bilmez bu sermaye arttýrýmýný en fazla kaç kez yapabilir bilen arkadaþ varsa paylaþsýn@@@@ my nette ki bu yazý ile ilgili yorum yapacak bi babayiðit yokmu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
kayýtlý sermaye tavaný 20 milyon ve 2017 sonuna kadar süresi var .bu yýl bölünecek deniyor bilgisi olan
Yer Ýmleri