PIÇO kime diyosun ezik, dün öbür gün 34-35 e aldýðým hisseleri bugün 39-40 dan verdim Allahýma þükür. Rakkamlarý yanlýþ yazmadým ha, ayrýca öyle 10-20 lot da deðil.Adamý böyle ezerler cemilo.Sandiwch yapacam sizi. Sen yada patronun MRSHL dan bu kadar kazandýnýzmý. Patronlarýnda seninde yardýmcýlarýnýzda cezasýný her iki dünyada çekersiniz inþaallah. KY ye kýçýyla gülen alçaklar sizi.
Hahahahahahahaha...okumayý bile bilmiyorsunuz daha...önlüðünüzü atmadýysanýz giyip sýranýza oturun...
Elimde mal olduðu zaman diyorum...
%5-10 larla uðraþan ben deðilim sizlersiniz ha %5-10 u yakalarsanýz dua edin...
Benim caným spekciðim son 4-5 aydýr bu þansý bile vermiyor...süründürmeye devam et spek kardeþim ben zevkle izliyorum
Biz yeni borsacý deðiliz, sana kýzýp gidip MRSHL'ýn peþini býrakacak deðiliz. Tarihe not düþelim o zaman...
Bugün 20/07/2017 Kapanýþ da 36,90 Eh artýk maliyetimi de sen tahmin edersin nasýlsa
MRSHL hakkýnda daha fazla bilgi edinmek isteyenler için tablolarýmýzý da yerleþtirelim ki Küçük Yatýrýmcý nasýl bir köpekbalýðý avlamaya çalýþtýðýný bilsinBilsin ki; Hemen bu iþin peþini býrakmasýn...
GÜNLÜK
HAFTALIK
Satýþ yaptýðým zaman da ../../.... tarihli iþlem sonuç formunu da aha buraya bu tablolarý astýðým gibi asacam.
Biliyorsundur sen, þizofrenler asla unutmazlar !!!
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri