Koç grubu hisseleri nedeniyle oldu diyenler var..
Dünya ayný durumda diyenler var.
Geri çekilmenin nedeni ne olursa olsun borsa düþtü. Bu durumu beklemiyordum...
Ama ,
"Bir günlük harekete göre strateji oluþturmadým ben, ana beklentiler hala geçerli
101 000 hedefim de hala geçerli"
Kendi yatýrým stratejimi buna göre yapýyorum , hissedeyim.
Seçim öncesinde aldýðým pozisyonlarda bugün sat al fýrsatýný açýkçasý iyi deðerlendiremedim ; yüksekten açtýlar ama iyi fiyatlardan satýþ fýrsatý vermediler , satabildiklerimi aþaðýdan yerine koydum. Katmr ' de pozisyon baþalttým sadece.
Benin avantajým seçim sonucunu doðru tahmin edip siyasete yakýn hisselerden yaptýðým alýmlar oldu. Ýlgilendiðim hisselerin neler olduðunu yazdýðým baþlýklardan zaten görebilirsiniz.
Seçtiðim hisselerden bazýlarýnýn özelliði de 6 aylýk mali tablolarda çok iyi kar bekliyor olmalarý.
Borsa nereye düþerse düþsün en kötü ihtimalle 95 000 görecektir diye düþünüyorum. Pozitif bilanço etkisi hisselerimi 105 000 endeks seviyesine taþýyabilir diye umuyorum.
Dolayýsýyla riskli bir pozisyonum yok.
Bu saatten sonra satacak deðilim.
Kötü durumlarda herkes panik yaparken almayacaðým da ne zaman alacaðým.
Dolarda yükseliþ bekleyenler için seçim sonucu da dolarýn test edeceðini söylediðim seviyeler de sürprizdi bence.
Dolarda aþaðý hareketi sertleþtiren ve sonrasýnda yukarý toparlanmada hýzý artýran "panik yapmýþ yatýrýmcýlarýn anlýk kararlarýydý"
Önümüzdeki günleri bir görelim , saðlýklý bir fiyatlama oluþsun.
Hiç kimse bu fiyatlarda borsa pahalýdýr diyemez , hisse almak aptalca diyemez.
Bu dalgalanmalar arasýnda stratejik düþünmeden anlýk hareket yapmak para kazandýrmaz...
Günlük hareketlere göre strateji deðiþtirmenin baþarý getireceðinden çok enim deðilim.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri