altýn kaðýt kesekaðýdý oldu.. bunlarla baaþedilmezzz. niye habere tepki verdi ama az. sonrada satýþ baskýsý kurdu son ana kadar. niye toplamak içinmi? yukarý trendin iþi bittimi genelde düþüþe oynama oluyor. bana kalýrsa malesef düþüþe oynamaya girdi ve bunun kurallarýný bozamaz. bozarsa ky ile istediði gibi oynayamaz.
eðer düþüþe oynuyorsa dediðim gibi- ki zaten o kadar iþlem hacmi ile düþüþe oynamýyorsa yarýn tavana yakýn yapmasý gerekir- kýsa marjlý ürkütmeden bittim ayaðý yapýp ani düþüþler yapýp toplar sonrada topladýðýný yukarýdan nerden denk gelirse verir. tabi alacak kekide her zaman bulur. ama gediðin nerdeyse hepsini vermesi umutlu bir durummu ? sanmam. çünkü dün tam tersi idi. mal onda idiyse niye versinki "düþükten"
dediðim gibi yarýn da ekside kapatýursa hatta baya düþükteen kapatýrsa bana göre kaðýdýn iþi bitmiþ demektir. dediðim gibi haberde sönmezz le paralel hareket etmedi. bu olumsuza yorulurmu kesin bir þey söyleyemem ama bilirseniz. bu tip kardeþ kaðýt hareketlerinde hareketsiz olan da bir numara yoksa inadýna dahada düþer.
yarýný bekleyelim görelim. görelim görmesinede baya göreceðimizi gördük. iki günde %20 yi uçurduk.. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri