Sönmez Pamuklu Þirketine yolladýðým mail;lütfen her sönmez yatýrýmcýsýda bu veya buna benzer veya kendince bir mail yazsýn,unutmayýn ne kadar çok ses o kadar köfte
bol kazançlar...
''Sönmez Pamuklu Yönetim Kuruluna Ve Genel Müdürüne iletilmek üzere;
Bizler Sönmez pamuklu þirketine inanarak yatýrým yapan þirketin geleceðine güvenen hisse sahipleri olarak bildiðiniz gibi 1 ocak 2019 dan itibaren C grubuna alýnmýþ olup,10 milyon TL piyasadaki senet sayýsý son 6 aylýk ortalamayý karþýlamadýðýndan grup deðiþiminden dolayý artýk günlük sürekli iþlem görememektedir.,Þirket yetkililerinin daha önceden yaptýðý gibi C grubundayken yýllýk çok cüzi bir fiyatla piyasa yapýcý ile anlaþýlarak yeniden sürekli iþlem görme þansý vardýr.Sönmez Pamuklu gibi bir þirkete BÝST ÝSTANBUL DA sürekli iþlem görememek çok büyük bir ayýptýr ve kurumsallýðýna gölge düþürmektedir.
Siz Sönmez Pamuklu þirketi yönetim kurulu üyeleri ve genel müdürü olarak bu þirketi sürekli iþlem gören hale en kýsa sürede getireceðinize inancým tamdýr.Öyle büyük bir þirketki,porftföyünde %25 lik büyük bir çimento þirketi sahipliði,yüzmilyonlarca deðerinde gayrýmenkulkul ve arsasý olan büyük bir tekstil þirketi olan kocaman bir topluluða bu yapýlan kocaman bir haksýzlýktýr.
En kýsa zamanda biz küçük yatýrýmcýlarý sürekli iþlemden mahrum kýlarak þirketin gerçek deðerini düþüren bu uygulamaya son vereceðiniz inancýyla iþlerinizde baþarýlar diliyorum,tüm çalýþmamalarýnýz ve yardýmlarýnýz için kolaylýklar diliyorum.
AD-SOYAD
TELEFON
ÞEHÝR
''
Yer Ýmleri