Benim gibi canı sıkılanların yüreğine su serpecek bir haber. Uzun vadeci isek çok fazla da belki can sıkmamalıyız (Bursa Belediye sayfasından, 15 Haziran 2017):
"Bursa Büyükşehir Meclisi, İstanbul Yolu kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 1/25000, 1/5000 ve 1/1000’lik planları oybirliğiyle kabul etti. Alınan karar değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, plan değişikliğiyle birlikte İstanbul Yolu’nda sağlı ve sollu olarak 250-300 metre derinliğe kadar 12-20 kat yüksekliğe sahip binaların yükseleceğini söyledi.
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul Yolu´ndaki kentsel dönüşüm projesine onay verdi. Terminale kadar gidecek tramvay hattı ile birlikte 2,5 emsal artışı verilen İstanbul Yolu´nda Gençosman´dan Küçükbalıklı Tüp Geçidi´ne kadar yüksek katlı yeni binalar yükselecek.
.....
....
Belediye Başkanı Recep Altepe: Tüm görüntünün değişmesi ve gerçek dönüşüm olması için baştan başa düzenleme yaptık. 200 metre derinlikte 160 hektarlık alanda bu düzenleme yapıldı. 2,5 emsal TAMAMINA veriliyor. Amacımız buradaki dönüşümü tetiklemek. Yapılaşmanın başlaması, buradaki büyük parsellerin oluşması lazım. Bunları tetikleyici çalışmaları yapıyoruz"
Haberin devamı: http://www.bursa.bel.tr/istanbul-yol...t/haber/24123/
Dünkü aracı kurum dağılım nasıldı acaba? Ben online olamadım da dün. Özellikle son 15 dakika bir hareketlenme olmuş sanırım. Onu yapan hangi kurumdu acaba?
Ama hisse soluklanmış gibi duruyor..
Yatırım tavsiyesi değildir.
piyasa yapıcısı olmadan sürekli işlem görmesi için hisse değeri kaç olmalıdır..
Hımm patlatmışsın haberi Ustam, ama taşınmaz snpam a. Veya sönme ye ait değil. İlginç bir durum...bundan etkilenmiş olması zor gibi ama bence...kişinin varlığı ile şirkwtin varlığı farklı bir olgudur çünkü. Selamlar
Hepimiz biliyoruz ki hakettiği yerler buralar değil ancak kısa surede geldığı yer de belli şahsen malıyetımde dusuk oldugu için fiyatı ile alakalı yorum yapmaz doğru olmaz
yıllardır bellı beklentıler var ancak ne zaman olacagını bılme sansımız yok
herkese hayırlı bayramlar
Herkesin bayramını kutlarım, selamalr
Yer İmleri