Çok güzel olacak[emoji4]
Ytd
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel olacak[emoji4]
Ytd
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þuradan sokak görünümünden bakarsanýz, https://www.google.com/maps/@40.2547...7i13312!8i6656
Tam As Merkez'in karþýsýnda Sönmez Pamuklu yazýyor. Tahmin ediyorum burasý fabrika oluyor. Caddenin hemen üzerindeki Sönmez Koç'un ve araba servisçisinin arka tarafýnda.. %40 ortaðý olduðumuz Sönmez ASF de yanýnda.
Proje gereði, haliyle fabrikanýn baþka bir yere taþýnmasý gerekiyor. (o görünen yer fabrikaysa--ki öyle gibi görünüyor)
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Son düzenleme : Usta; 31-07-2017 saat: 14:03.
Arkadaþlar fabrýka yerini biliyorum as merkez baia otel karþýsý Tofaþ ýn yanýn da önünde benzinlik ve cafe restaurant var yanýnda ford bayýý
Bursa'nýn en deðerli caddesi prestij yeri olacak konum da yolun saðlý sollu parsellemiþ sönmez proje baþlangýc olan kent meydaný avm de sonmezlere ait hemen onun karþýsýnda ki alan da ona ait hatta daha eni imar artýþý izni aldý
Kýsaca mal varlýklarýnýn deðeri cok yüksek
Genel kurula katýlýp maliyet deðeri yerine gerçek deðer kullanýlmasýný talep ettim tutanaklara gecýrdým
Geçtiðimiz hafta da yeniden ekspertiz hazýrlayýn tüm varlýklara dedim talepde bulundum
Ayrýca iþtirak þirket birleþmesi var Ceo açýklamasýn da direk halka açýk þirket ile ifadeler mevcut malesef genel kurulda uyarmamýza raðmen þeffaf olmuyor kap bildirimlerini yapmýyorlar
Bundan sonra yaptýklarý her yanlýs harekette Spk þikayet edecegými belirttim
Emin olun þirketin patronu dürüst bir insan ancak
Üst kademe de çalýþan personeli cok cok kötü
Borsa ile ilgili bilgileri sýfýr þirketi zaten Türkiye'nin en büyükleri arasýndan cok gerilere gelmesine neden oldular
Celal bey bu kadro iLe nasýl çalýþýyor aklým almýyor
Rezalet bir kadroya sahip
Zaman Laz'ým sadece uzun zaman Laz'ým
Tolgagazi bey degerli Bilgi paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim.
Kent Meydanýndaki arazilerde de sönmez var dediniz. Peki Sönmez Pamuklunun var mý, bu bizim için önemli olan.
Bir de geçen seneki expertiz deðerlendirmesinde de Ýstanbul Caddesinin kentsel dönüþüme tabi olduðu zaten biliniyordu. Ve ona göre deðerlendirme yapýlmýþ olunmasý gerekmiyor mu? Dolayýsý ile geçen seneki deðerlendirme ile bu yýlki deðerlendirme arasýnda uçuk bir fark olacak mýdýr? Elbette binalar oraya dikildikçe ve projedeki görünümü aldýkça deðer artacaktýr ama bunun için her yýl deðerlendirme almak doðru mudur?
Zaten birleþme olaylarýnda (ki bildiðimiz kadarý ile ikiþer þirketlerini Sönmez Holding birleþtiriyor), halka açýk olmasa bile, arsalarýn expertiz deðeri gerekecektir. Sönmez Gayrimenkul mesela, birleþmeye tabi olduðundan, her iki þirketin deðeri hesaplandýktan sonra, uygun oranlarda birleþirler. Bizim Sönmez Gayrimenkuldeki payýmýz %7,5 idi. Birleþmeden sonra bu oran düþecek haliyle. Çünkü özsermayesi de artmýþ olacak. Birleþme olduðunda bilançoda bu oraný görebileceðizdir. Bu birleþmelerin bize doðrudan fayda ya da zarar oluþturan bir durum olmadýðýný düþünüyorum.
Yurtdýþýnda olduðumdan, matrix terminalimin süresini uzatamýyorum (sms sorunu)
Alýþlarý hangi kurum yapýyor, görebilen var mý?
Olagandisi hareketlere devam ediyoruz. Tavan yakisir. Ytd,
eski yerine gelir
yýllardýr hep ayný
Yer Ýmleri