Favori kaðýtlarýmda tavan yaptý bu gün hep yav. Þöyle birini realize edip ötekine girsek o da böyle tavan kazandýrsa çok mu zor. Niye bu kadar þanssýzýz??
Favori kaðýtlarýmda tavan yaptý bu gün hep yav. Þöyle birini realize edip ötekine girsek o da böyle tavan kazandýrsa çok mu zor. Niye bu kadar þanssýzýz??
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Son dk larda da sürpriz yapan kaðýt çok gördüm. Ama bu eksi olasýlýða düþtü gibi. Yani yolun sonu maalesef göründü gibi. YTD.
8 aydýr düþüþte olan tuclk bir günde %10,xx prim ve toplam lotun nerdeyse 1.5 katý iþlem yaptý. Artist artist çok bilen yatýrýmcýlýðý öðretmeye kalkan biri vardý. Alacaksýn þimdi bu tabloyu yüzüne çarpacaksýn. Al lan iþte senin yatýrýmýn diyeceksin. YTD.
Adamlar iþinin uzmaný. Sivrisinek gibi kanýnýzý son damlasýna kadar emicez diyorlar. Yine son dk yemini verdiler. Olacak nerdeyse belli. Ellerinde mal bitinceye kadar ayný oyunu oynayacaklar. Bu nerdeyse kesin. Çünkü göstergeler bunu gösteriyor. Bizde umut fakirin ekmeðidir hesabýna bekliyoruz.YTD.
yahu bu yeþil e hiç uyarý falan gelmiyormu? 1 ay önce 23 tl idi 34 tl yi gördü bu gün. niye bizin aldýðýmýz kaðýtlar böyle tatlý bir rüya gibi gitmiyor. toplam lotta snmpa ile ayný hemen hemen. üstelik kaðýt geçen martta 1 tl imiþ. %3400 pirim. 15bin tl ile girsen 11 ayda yarým trilyonluk adam olursun. prkme den sonra gördüðüm bu kadar kýsa sürede bu kadar prim yapan tek kaðýt. YTD.
Bu hissede ky yok mu sadece siz yazmýþsýnýz sn ezelbayraktar![]()
Bence kaðýt bir durakta. Hacimde az olduðundan alan aldý kalan kaldý. Ben kaybettiðini yine ayný kaðýttan geri alabilirsin diye düþününlerdenim. Birde ben kaðýt o kadar düþüyor niye hala kardayým diye düþünüyordum. Meðerse%80 kazanmýþým haberimde yokmuþ. Beni düze çýkartan kaðýt olduðunu biliyordum da bu kadar kar a ulaþtýðýmý bilmiyordum :-) ben en büyük hatayý spek gibi düþünmekle yapýyorum. Bu aptal aþýklýk gibi ayný. Hadi hedefi kýl payý kaçýrdým kol kesme yi 6.70 olarak belirlemiþtim niye hala bekliyorum ki? Bilinçaltý mda flap gibi yeþil gibi mesih kaðýt hülyalarý var. Aslýnda 19 yýllýk borsa hayatýmda en büyük hatam bu oldu. Nedeni de böyle bir kaðýtla düze çýkýp borsayý býrakýp hayatýma bakmaktý. Ama en kötüsü oldu tersine.. þu zamanda ise zaten ky nýn kazanmasý hayal oldu YTD.
Yer Ýmleri