Sönme gidiyor diye bundan Altý üstü 2 bin küsür lot aldým aldýðým kademenin altýnda takýldý bu kadar lot hesabý yapan spek görmedim
Sönme gidiyor diye bundan Altý üstü 2 bin küsür lot aldým aldýðým kademenin altýnda takýldý bu kadar lot hesabý yapan spek görmedim
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Ulan iyiki hepsine almamýþýz yoksa sabah sabah 1000 tl zarar yazacaktý bu kaðýtlara güvenmediðim için almadým 5 kademe için aldým mal gibi 3.87 vermedim sönme gitti 90 a verriz dedik o bize verdi
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Baský balata yaðlýyorlar gitmek için
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþtirakimiz Sönmez Çimento A.Þ. , Enerji Verimliliði ve Geri Dönüþümü Projesi Yatýrýmý Kararý almýþtýr. Yatýrýmýn kapsamý bacadan çýkan atýk ýsýnýn elektriðe dönüþtürülmesi ve çimento üretiminde kullanýlan kalorinin azaltýlmasý olup, yatýrýmýn devreye girmesi ile beraber , üretimde en büyük maliyet olan Enerji maliyetinde %40 dolayýnda tasarruf beklenmektedir.
Süreç hakkýnda kamuoyuna bilgilendirilecektir.
Yeter artýk kastýðýnýz... Piyasa olmuþ yine 100bin üstü siz hisseyi gerdikçe gerdiniz. Artýk hak ettiði yerlere gitmesine izin verin. Piyasa 100bin üstüyse SONMEZler en az 4 üstü olmasý gerek.
Kardeþim þu kaðýdý biraz adam edin ayýp yeter artýk salak salak hareketleri býrakýn artýk
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
C grubu adým adým geliyor gibi
Yýllýk iþlem hacim kotalarý vardý die hatýrlýyorum þuan % kaçý tamamlandý bilmiyorum... Bilgili arkadaþ paylaþým yaparsa seviniriz YTD
VTR-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri