arkadaþlar eski nickim hissedar001 dei hisse net in veritabaný probleminden dolayý yeni hesap açmam istendi herkes için durum bumudur?
arkadaþlar eski nickim hissedar001 dei hisse net in veritabaný probleminden dolayý yeni hesap açmam istendi herkes için durum bumudur?
*SÖNMEZ PAMUKLU 23 ÞUBAT 2017 DERÝNLÝK BÝLGÝLERÝ*
![]()
Sönmez Çimento Yapý ve Madencilik San. Tic. A.Þ
Adana Yumurtalýk Serbest Bölge Þubesi
Adana Yumurtalýk Serbest Bölgesi Sarýmazý SB Mah.
2. Bulvar 5. Cadde No:5/01 Ceyhan / Adana / Türkiye
Þube Mersis No: 0600021204100039
Telefon: +90 322 634 21 70
FAX: +90 322 999 33 22
E-mail: info@sonmezcimento.com.tr
Arkadaþlar durup dururken SÖNMEZ ÇÝMENTO konusunu niye açtýnýz diyebilirsiniz.Benim sizden ricam elinde SÖNMEZ PAMUKLU VE SÖNMEZ FÝLAMENT olan veya olmayanda olabilir tüm arkadaþlardan Sönmez çimentonun þirket mailine
( E-mail: info@sonmezcimento.com.tr ) BÝR ÞÝRKET ORTAÐI OLARAK þirketin 2016 YILINDAKÝ SATIÞLARI VE NET KARINI
SORMALARI vede 2017 baþlarýnda bitirilmesi planlanan liman projesinin son durumunu sormalarýdýr.Ben aþaðýdaki yazýyý ; belirttiðim maile gönderdim sonucunu bekleyeceðim gelmezse sönmez holdinge olmazsa biste ve spk ya þikayet þeklinde yollayacaðým,bilgi alamýyoruz diye,ama inþallah bunlara gerek olmadan Sönmez pamuklu ve sönmez filamentin ortaðý olduðu SÖNMEZ ÇÝMENTO þirketinden kendisi hakkýnda bilgi umarým yakýn zamanda alýrýz sonucu bekleyeceðiz,bol kazançlar...
''Ýyi günler ben Sönmez Çimento þirketinin ortaklarýndan Sönmez pamuklunun (veya Sönmez Filament) ortaðýyým.Sönmez Çimento þirketi ile ilgili olarak sizden ricam þirketin mali tablosunun tarafýma maille yollamanýz;veya 2016 mali tablolarýna bakabileceðimiz bir site adresini vermeniz; eðer bu mümkün olmazsa hiç olmazsa 2016 satýþlarý ve net karýný öðrenmek istiyorum.Ayrýca Sönmez Çimento þirketinin liman yatýrýmýn son durumunu öðrenebilirmiyim?Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkür eder iþlerinizde baþarýlar dilerim.''
Bugün teknik olarak ivmeli bir hamlenin görülmesi muhtemel. Bu hamle son direnç bölgesi 3.18 i geçip 3.40 bölgesine varabilir...
Bu güzel haber için borsa baþkanýna teþekkür hiç olmazsa kendimizi ona göre ayarlarýz.
Borsa Ýstanbul Yönetim Kurulu Baþkaný Himmet Karadað Borsa Ýstanbul'da var olan kör havuzun Nisan ayý baþýnda kalkacaðýný söyledi.
* SÖNMEZ PAMUKLU 24 ÞUBAT 2017 DERÝNLÝK VERÝLERÝ *
![]()
Son düzenleme : sensor; 24-02-2017 saat: 20:45.
Fiyatta bilinçli bir baskýlama var. Neyi amaçlýyorlar her geçen gün fiyatý aþaðý çekerek çözmek zor fakat teknik olarak sýkýþan bir görüntü var. Teknik tetikleme noktasý bugün itibariyle 3.05 ler seviyesine kadar sarktý fakat bunu geciktirmek için bilinçli ve hacimsiz bir fiyatý aþaðýda tutma politikasý izliyorlar gözlemlediðim kadarýyla... Haber öncesi bir baskýlama mý acaba? Düþüþler suni ve hacimsiz. Tahtada yoklama alýmlarý yaptýðýmda birileri özellikle alt fiyatý ânýnda yakýyor tahta bizim kontrolümüzde der gibi...
Bakalým bugün bilançoda sürpriz bir þeyler olacak mý
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
2016 net kar:13.351.111 (Vergi dairesine gönderilen 2016 net karý: 10.950.701)
2015 net kar:12.680.032
Ýþin en güzel yaný 2016 yýlýnda SÖNMEZ ÇÝMENTO (aðýrlýklý olarak buna) ve diðer iþtiraklere sermaye arttýrýmlarýndan dolayý 13 milyon TL PARA AKTARILMIÞ (2015 YILINDA BU RAKAM 1,7 MÝLYON TL ) Buna raðmen bu kar rakamýna bu kriz ortamýnda ulaþýlmýþ ; bana göre çok iyi bir durum.
Yer Ýmleri