Bugün SONME ve SNPAMa ait KAPa gönderilen bildirimlerde, ortaklýk yapýsý neden o kadar farklý gösterilmiþ olabilir, fikri olan var mý?
Bugün SONME ve SNPAMa ait KAPa gönderilen bildirimlerde, ortaklýk yapýsý neden o kadar farklý gösterilmiþ olabilir, fikri olan var mý?
pamuk filamentin arkasýndan mendil sallayacak herhalde, ytd...
3 aylikda geldi nr olacak simdi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Özet Bilgi 2016 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Daveti Hakkýnda
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Ýlgili Þirketler SNPAM
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2016
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2016
Karar Tarihi 15.05.2017
Genel Kurul Tarihi 13.06.2017
Genel Kurul Saati 10:30
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 12.06.2017
Ülke Türkiye
Þehir BURSA
Ýlçe OSMANGAZÝ
Adres Yeni Yalova Yolu 9. Km. Sönmez Holding Tesisleri Osmangazi/BURSA
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý,
2 - Toplantý Tutanaðýnýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
3 - Yönetim Kurulunca Hazýrlanan 2016 Yýlýna Ait Yýllýk Faaliyet Raporunun okunmasý ve müzakeresi,
4 - 2016 Yýlýna Ait Baðýmsýz Denetim Raporunun okunmasý
5 - 2016 Yýlýna Ait Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve tasdiki
6 - 2016 yýlý Finansal Tablolarýna göre oluþan dönem karýnýn kullaným þeklinin belirlenmesi
7 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrasý,
8 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri doðrultusunda Yönetim Kurulu tarafýndan bir yýl için seçilen Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin Genel Kurul onayýna sunulmasý,
9 - Yönetim Kurulu Üye Sayýsýnýn Tespiti, Baðýmsýz nitelikteki Yönetim Kurulu Üyeleri ile diðer Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin belirlenmesi,
10 - Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücret ve huzur hakký tespiti,
11 - 2016 Yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlar hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2017 yýlýnda yapýlacak baðýþlarýn görüþülmesi,
12 - Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 12. maddesi uyarýnca 2016 yýlýnda Þirketimiz tarafýndan üçüncü kiþiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatlere iliþkin olarak pay sahiplerine bilgi verilmesi,
13 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, yönetim kurulu üyelerine, idari sorumluluðu bulunan yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýna Þirket veya Baðlý Ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek nitelikte iþlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereðince Yönetim Kuruluna izin verilmesi, ayrýca söz konusu iþlemler hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
14 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince þirketin yaygýn ve süreklilik arz eden iliþkili taraf iþlemleri hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi,
15 - 15. Dilek ve Temenniler,
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Kâr payý daðýtýmý geliyor galiba![]()
Bu beklenti hareketlendirir tahtlarý. Hadi hayýrlýsý...
Sönmez Filament'in ortaklýk oranýný hala %17,72 göstermiþler. BU kadar basit hatalarý nasýl yapýyorlar, insan þaþýyor.
Ek Açýklamalar
Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz; 13 Haziran 2017 tarihinde yapýlacak 2016 yýlý olaðan genel kurul toplantýsý gündeminde bulunan kar daðýtým maddesine iliþkin olarak;
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 13.06.2013 tarihli ve 28676 Sayýlý Resmi Gazetede yayýnlanan II-14.1 Sayýlý Sermaye Piyasasýnda Finansal Raporlamaya Ýliþkin Esaslar Tebliðine göre hazýrlanan Baðýmsýz Denetimden geçmiþ finansal tablolarýmýzdaki 2016 yýlý dönem karýnýn sermayemizin (brüt=net) %5'i oranýnda (toplam 3.996.562,50 TL ve 1 TL nominal deðerli pay baþýna 0,05 TL) kar payý daðýtýlmasý teklifinin Genel Kurul'da görüþülerek karara baðlanmasý yönünde öneri götürülmesine oybirliði ile karar verilmiþtir.
Nasýl bir haber lazým bu tahtanýn gitmesi için. Temettü ödeme haberi geliyor fiyat aþaðý gidiyorNe kadar daha ölü taklidi yapýcaksýnýz bakalým burdayýz ve potansiyeli fiyatýna yansýyana kadar da hiçbir yere gitmeyeceðiz... ;) Biliyoruz ki en umutsuz anda 4 TL üzerine bir iki günde çýkarýcaksýnýz fiyatý...
Yer Ýmleri