Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Yok zaten troller yazmıştım üzerin,ze alınıp trol olduğunuzu kabul etmiş oldunuz cevp yazarak! Ha elbet bana ispat mecburiyetiniz yok.Yalnız görüşlerine inandığınız kesimin mıçı başı oynamaktan helak oldu!Biliyorsun değilmi!Kabulde ettiler herşeyde aldatıldık yanlış yaptık.Yanlış üstüne yanlış yahu el insaf he değilmi ama!
Siz hangi görüşe yada amaca hizmet ediyorsunuz acaba bana cevap yazmaktan helak oldunuz sakın amme hizmeti yapıyorum demeyin bu saate. Hangi aracı kurum yada görüş hele bi deyin bakalım sizi bu kadar rahatsız ediyor yada cevap yazacak kadar önemsiyorsunuz.kurum elemanı bak trol demiyorum. hehehe
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
he he he son biten yazınız! ergen yazıları bunlar arkadaş! ayrıca siz benim yazıma cevap yazdınız bende SİZE KARŞI YAZI =CEVAP YAZDIM İNSAN OLARAK! Ya kardeşim diyorum bakınız! hergün burada bir davayı dDikkat bir davayı savunacağım diye helak oluyorsunuz! Burada insanlar ekonomi anlamında yönetimin yanlışlarını yazıyorlar atlıyorsunuz,eleştri yapıyorlar atlıyorsunuz! Arkadaş paran varsa git işlemini yap para kazan elbet değilmi ama! Benmi helak oluyorum cevap yazmak ile ,yoksa sizmi gün içi piyasalar açık iken millete cevap yetiştirmeye,bell,i bir kesimi savunacağım diye herkese laf ebeliği yapmaya sizmi HELAK OLUYORSUNUZ! HA OLUYORSANIZda ELBET SİZİN SORUNUNUZ Ancak bakın bu tam anlamı ile trollük yapmaya girer sanırım nedersiniz! Bak keyfine kardeşim onlar ceplerini herşekilde dolduruyorlar ha sende bende nemalanırım diyorsan ne diyeyim yiyin yiyebildiğiniz kadar bir gün devran fena dönerKal sağlıcakla! Saygılar.
Yer İmleri