Takas paylasirmisiniz arkadaþlar...
Takas paylasirmisiniz arkadaþlar...
700.000,00 TL lik tahsisli sermaye artýrýmý KAP ta.Gem 1.000.000 hisse almayacak mýydý? .Þayet onun içinse.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
**SNKRN*** SENKRON GÜVENLÝK VE ÝLETÝÞÝM SÝSTEMLERÝ A.Þ.( Sermaye Artýrýmý - Azaltýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***SNKRN*** SENKRON GÜVENLÝK VE ÝLETÝÞÝM SÝSTEMLERÝ A.Þ.( Sermaye Artýrýmý - Azaltýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Tahsisli sermaye artýrýmý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Düzeltme Nedeni Sermaye artýrýmýna iliþkin Yönetim Kurulu kararýnýn mevzuata uygun olarak yeniden alýnmasý
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 28.03.2018
Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 27.500.000
Mevcut Sermaye (TL) 6.700.000
Ulaþýlacak Sermaye (TL) 7.400.000
Bedelli Sermaye Artýrýmý (Tahsisli)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakký Kullandýrýlmadan Tahsisli Artýrýlacak Sermaye Tutarý (TL) Rüçhan Hakký Kullandýrýlmadan Tahsisli Artýrýlacak Sermaye (%) Verilecek Menkul Kýymet Nevi Ýptal Edilen Pay Tutarý (TL)
A Grubu, Ýþlem Görmüyor, TRESNKR00015 750.000
B Grubu, SNKRN, TRESNKR00023 5.950.000 700.000 11,76470 B Grubu, SNKRN, TRESNKR00023 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakký Kullandýrýlmadan Tahsisli Artýrýlacak Sermaye Tutarý (TL) Rüçhan Hakký Kullandýrýlmadan Tahsisli Artýrýlacak Sermaye (%) Ýptal Edilen Pay Tutarý (TL)
TOPLAM 6.700.000 700.000,000 10,44776
Artýrýlacak Sermayenin Tahsis Edildiði Kiþi Bülent Çobanoðlu
Bildirilmesi Gereken Diðer Hususlar
SPK Baþvuru Tarihi 28.02.2018
Ek Açýklamalar
Þirket Yönetim Kurulu'nun 28.03.2018 tarih ve 2018-11 sayýlý kararý ile
-Þirket Yönetim Kurulu'nun 27.02.2018 tarih ve 2018-01 sayýlý Yönetim Kurulu Kararýnýn iptaline,
- Þirketimizin özkaynak yapýsýnýn güçlendirilmesi amacýyla 27.500.000 TL olan kayýtlý sermaye tavaný içerisinde 6.700.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin mevcut ortaklarýn rüçhan haklarýnýn kýsýtlanarak nakden 7.400.000 TL'ye artýrýlmasý ve artýrýlmasý planlanan 700.000 TL sermayeyi temsil eden pay baþýna 1 TL itibari deðerli 700.000 adet imtiyazsýz paylarýn þirketimizin hakim ortaðý ve yönetim kurulu baþkaný Bülent ÇOBANOÐLU'nun sermaye artýrýmýnda kullanýlmak üzere taahhüt ettiði ve nakden ödediði, sermaye avansý hesabýnda izlenen 1.200.000 TL karþýlýðýnda tamamý Bülent ÇOBANOÐLU'na tahsisli olarak ihraç edilmesine,
- Tahsisli olarak ihraç edilecek ve ihraççýnýn sermayesinin %10,45'ine karþýlýk gelen 700.000 TL sermayeyi temsil eden paylarýn B Grubu hamiline yazýlý borsada iþlem gören statüde olmasýna,
- Artýrýlan sermayeyi temsil eden paylarýn satýþ fiyatýnýn nominal deðerin altýnda olmamak kaydýyla Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin 30.12.2015 tarihli Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Uygulama Usulü ve Esaslarý çerçevesinde belirlenecek baz fiyat veya söz konusu baz fiyattan yüksek olacak þekilde yada Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan uygun görülmesi koþuluyla, borsa düzenlemelerine göre farklý fiyattan.tahsisli olarak gerçekleþtirilmesine ve pay bedellerinin Bülent ÇOBANOÐLU'nun sermaye artýrýmýnda kullanýlmak üzere taahhüt ettiði ve sermaye avansý hesabýnda izlenen tutardan tahsiline,
- Bu kapsamda tahsisli sermaye artýrýmýna iliþkin olarak gerekli bilgi ve belgelerin hazýrlanarak baþta Sermaye Piyasasý Kurulu olmak üzere ilgili kurumlara baþvuru yapýlmasýna
oy birliðiyle karar verilmiþtir.
bu haber bakalým etkisi ne olacak.....
***SNKRN*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alým Satým Bildirimi )
Yapýlan açýklama düzeltme mi? Hayýr
Ýlgili Þirketler SNKRN
Açýklamalar Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayýlý Tebliði kapsamýnda Bülent Çobanoðlu tarafýndan Kuruluþumuza gönderilen pay alým satým iþlemlerine iliþkin açýklama ekte yer almaktadýr.
Bildirimlerin MKK tarafýndan KAP'a aktarýlarak kamuya duyurulmuþ olmasý, içeriðinin MKK tarafýndan incelendiði, teyit ya da tekeffül edildiði anlamýna gelmez.
***ATLAS******SNKRN******TEKTU*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydýnlatma Platformu Duyurusu )
Ýlgili Þirketler [ATLAS, SNKRN, TEKTU]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Kamuyu Aydýnlatma Platformu Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayýlý Özel Durumlar Tebliði'nin 12-(4). maddesi gereðince yapýlan açýklama ekte yer almaktadýr.
Bu açýklamanýn MKK tarafýndan yapýlmýþ olmasý ilgili kiþilerin, (a) bendi de dahil olmak üzere, Teblið'in 12. Maddesi kapsamýndaki açýklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarýný ortadan kaldýrmamaktadýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/671248
görüþü olan,,,,,,,.......var mý,,,,.....
Yer Ýmleri