02.07.2018 tarihinde Senkron Güvenlik ve Iletisim Sistemleri A.Ş. paylarýndan 750.000 adet A grubu imtiyazlý ve 1.095.000 adet B grubu imtiyazsýz paylarý Bülent Çobanoğlu’ndan, 400 adet B grubu imtiyazsýz paylarý Semih Erk’ten almýş bulunmaktayým. Bu işlemle birlikte Senkron Güvenlik ve Iletişim Sistemleri A.S. sermayesindeki paylarým 02.07.2018 tarihi itibariyle %27,54 sýnýrýna ulaşmýştýr.
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Kim se yokmu ytd..
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hýssede yatýrýmcý kalmadý,çekmek için kendileri yalandan tavan yaptýrýyor adiler
1,10-1,25 arasý aldým sattým aldým sattým bidaha girmeye cesaret edemedim tabi 3-5 kademe bizim için iyi görünüyor
Tahmin etmiþtim çünkü dgzte dede çok al sat yapmýþtým adamlar indir kaldýr sürekli döküyordu 3,80 lerde bi döktü bidaha cesaret edemedim bundada bizi saðlam döktü almaya cesaret edemedim tabi her dökülen ayni bizim gibi alamamýþtýr risk alan kazanýr yada kaybeder borsada kural budur
Elinde kalan varsa bol kazançlar
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Hocam risk büyük oluyor malesef,simdi alsak canlý bomba ertesý gun tabana yapýstýrmýcsklarýný kim bilecek,aksine tavanda yaptýrýrlar.Ama ben bu tavanlarda gercek yatýrýmcýnýn alýp kar ettiðine kesinlikle inanmýyorum.Dün borsanýn buyuk yukselýsýnde yerýnden kýpýrdamayan kagýt bugün göçen borsada sebepsiz tavan yapýyor.Sizce burda kazanan kucuk yatýrýmcý varmý dün mala gýrýp bugun tavanda veren? Hiç sanmýyorum ;)
Endeksin düþüþü patron için büyük firsat oldu takaslara bakarsanýz spek kurumunun hissesi çoðalýyor baþka iþler dönmezse operasyon bitmedi kanýmca
Birde alt kademeye alýþ giriyorsun kademeyi yukarý çekiyor örneðin 1,30 dan hiç vermedi acayip lot hesabý yapýlýyor
Kesinlikle þahsi fikrimdir
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Yer Ýmleri