Merhaba Arkadaþlar,
Uzun süredir borsanýn içerisindeyim. Þuanda da sizlerle ortaðým ama burada kýzan sinirlenen arkadaþlarý gördükçe ben de çorbada bir tuzum olsun ben de birþeyler paylaþayým istedim. Kendime göre oluþturduðum bir analiz neticesinde hisse senedi alýp satýyorum. Söktaþ'ý da bu kriterler neticesinde almýþtým ancak aradan hayli uzun zaman geçti. Senedi gün içerisinde vaktim oldukça derinlikli izliyorum ve haliyle birçok kanaat oluþuyor tecrübeler ýþýðýnda. Sizinle paylaþmak istediðim kýsým ise asla bir senede aþýk olmama gerektiði kuralýný unutmamanýzdýr. Böyle bir aþk durumunda gerçekçi bakýþýnýzý kaybeder, olumsuzluk ifade eden semptomlarý bile olumlu görmeye baþlarsýnýz. Topluyor,býktýrýyor, falan ediyor filan ediyor düþünceleri bitmek bilmez. Gerçekçi olmak gerekirse elimizde finansal açýdan kötü göstergelere sahip bir hisse senedi var ve önümüzdeki bilanço döneminde de muhtemelen iyi bir tablo açýklamayacak. Söktaþ kötü bir firma asla deðil, birçok hikayesi olabilir olacak da. Ancak þu bir gerçek ki tahtayý yapan kimse þuanki gerçeði kullanýyor. Sizler de buna göre yatýrým kararlarýnýzý gözden geçirip sabýr eþiðinizi buna göre ayarlayýnýz.Ben ayarladým ve hedefime ulaþmadan vazgeçen bir yapýda deðilim. Siz de bu gerçeklere göre hareket ederseniz hem kendinize hem de birikiminize daha az zarar vermiþ olursunuz. Saðlýcakla kalýn. Ýyi haftasonlarý diliyorum.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri