standart hemen hergün düþenlerde 1 gün çýkanlarda
standart hemen hergün düþenlerde 1 gün çýkanlarda
Alýmlar sýkýþtý, satamýyor da alýcý yok, yukarý bir hareket gelebilir birazdan.Kalýcý mý olur onu bilemem çünkü milyonlarca açýk yapýldý günlerdir .YTD
Ýnsan bi amin falan der
amin. alým yönünde takip ediyorum ama kagýdýn heyecaný kalmamýþ alan oldukça biri kafaya vuruyor. bi ara 66 dan alayým dedim ama satým gerçekleþince beklenti bitecegi için hareket olmýyabilir. adamlar ondan terse hareket ediyolar diye düþünüyorum. þu an sadece takipteyim kardemire girdim bende sabah
Þirkette önemli ölçüde aktif artýþý var.bu bence efeler çiftliðinden geliyor.efeleri kendi içinde parlatýp 3 vakte kadar bazý þeyler niye gerçekleþmesin.ama bunun gerçekleþmesi için son 6 yýldýr kötü bir ýmaj býrakan söktaþý bilanço olarak düzeltmek gerekiyor.ben 6 aylýkta söktaþtan sürpriz bekliyorum.söktaþýn amerikada kurduðu pazarlama þirketiyle konfeksiyon üzerine ve markalaþma üzerine önemli beklentilerim var.
beklenen gün yakýnsa, çekilen çile kutsaldýr.
Rabbim 18 Mart Çanakkele þehitlerimizin ve gazilerimizin ruhunu þad eylesin. Bu vatan uðruna dini mübini islam uðruna kendini canýný feda etmiþ ecdadý iyalin mekanlarýný pir nur makamlarýný cennet bahçelerinden birer bahçe eylesin.
Bize de spegin patronun hep süzmesi mi denk gelir arkadaþ. Adamlar bildiðin psikolojik savaþ verdiyor ky ye belki sattiririz diye! He aqw evlatlarý hee bekleyin belki satarýz))
Yer Ýmleri