galip ozturk gibi bir adamýn burada ne isi var olsa zaten bunu 10 lira yapar icbc gibi bir hisseyi 3.50 den 8 lira ustune cýkardý 2 haftada ..bu hissede patrondan baska spek yok 8-9 yýldýr uyuyor hisse patron ne zaman uyandýrýr oda belli degil
galip ozturk gibi bir adamýn burada ne isi var olsa zaten bunu 10 lira yapar icbc gibi bir hisseyi 3.50 den 8 lira ustune cýkardý 2 haftada ..bu hissede patrondan baska spek yok 8-9 yýldýr uyuyor hisse patron ne zaman uyandýrýr oda belli degil
5 yýldýr zarar açýkladýðý doðru mu, böyle bir durumda kottan çýkartýlma tehlikesi yok muydu?
kac yýldýr zarar acýklýyor bilmiyorum ama epey zamandýr zarar acýklýyor 5 yýl sure dolsuysa eger artýk kar acýklamak zorunda sirketler yoksa yaptýrým alýrlar ...endekse gore geri kaldý 2 lira seviyesinde olmasý gerekirdi persembe endeks buralarda iken 2 lira idi
sirketlerin bilancolarýndaki kar zarar rakamlarý sence gercek olanmý yoksa makyajmý ? bir sirket 5 yýldýr zarar edipte nasýl batmaz peki ? bende boyle sorayým .
bu hissede uzun vadeli toplama var 8.9 yýldýr uyutuyorlar kumas isi tarým hayvancýlýk isi yapýpta zarar eden sirket olmaz ..en basitinden hammadeyi cinden 5 kurusa alýyorsun icerde isleyip 10 kurusua maletsen 30 kurustan satýyorsun ben hic zarar eden sutcu gormedim sktastan baska zararlarýn kagýt ustunde olduguna inaniyorum denetim sirketini kim denetleyecek peki) zamaný gelince bak nasýl takýr takýr karlarý gonderecekler bilancolarda ama o zaman ne zaman gelir onu bilsek zaten koseydik simdiye
![]()
Yer Ýmleri