Güzelim kaðýdý ne hale getirdi bu toprak aðasý ..dün 35-39 arasý okadar malý kitledilermi ?bu spek 3 gün uyumaz .çanakçý i.ne
ASUS_Z01RD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzelim kaðýdý ne hale getirdi bu toprak aðasý ..dün 35-39 arasý okadar malý kitledilermi ?bu spek 3 gün uyumaz .çanakçý i.ne
ASUS_Z01RD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandý. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz deðilim.
Charles Bukowski.YTD
Projeden vazgeçmiþler þimdilik...
GT-I9190 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse teklif vermez bu ortamda.. 9 aylýk piyasa deðrinden fazla zarar gelecek..gidiþat belli.. yönetim beceriksiz.. doðrultamadýk larý s..k kendielerine girecek
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Baðlý ortaklýklarýmýzdan SÖKTAÞ DOKUMA ÝÞLETMELERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.'nin kampüsünde kiracý olarak 2 yýldýr faaliyette bulunan, Ermenegildo Zegna baþta olmak üzere çeþitli firmalara üst kalite ve kiþiye özel gömlek üretimi ve ihracatý yapan, yabancý sermayeli FABULA TEKSTÝL A.Þ.'ye grup þirketlerimizin ortaklýðý amacýyla görüþmeler baþlamýþtýr. FABULA TEKSTÝL A.Þ. þu anda 120 kiþi istihdam etmektedir ve bu yýl içinde 20 Milyon TL'nin üzerinde ciro yapmasý, seneler itibarýyla bu rakamýn artmasý beklenmektedir. Kamuoyuna duyurulur.
Bir de bu haber var arkadaþlar
ayranýn yok içmeye bide ortaklýk için para mý verecen bunlar fazla yasamaz![]()
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Dünkü hareket bununla ilgili olabilir mi? Bu olayýn netleþmesi lazým, dünkü yükseliþ ve bugünkü düþüþ altýnda bir þeyler yatýyor olabilir.
yapacaklarý iþ bsitken neden bu kadar inatcýlar.. döviz borcu dað gibi ýsrarla hindistan yatýrýmýný arz etmiyorlar, çiftliðe ortak bulmuyorlar.. ne kadar rahatlar þaþýrýyorum..
dünkü yükseliþ düþüþ onayý oldu bence.. nakit giriþi lazým þirkete bunlar tam tersi ortak olu para veriyorlar..
Yer Ýmleri