Originally Posted by
PATRIOT
Sayin refaba Bedellide tecrubelisiniz, Ruchan kapanacagi gun Ruchanin fiyati artar mi azalir mi genel olarak? Soktas sirketi bedelli acikliyor kasaya para girsin diye, ky'nýn bedelliye girmesini istiyorsa tahtayi yukari surmeliydi, cazip hale getirmeliydi, ilgi cekmeliydi ki yatýrýmcý gelsin, bedelliye katilsin. Bugun Ruchanin bu kadar düþmesinin sebebi ky olamaz. Tahtaci sabahtan ana hisseyi kaldirdi, gidiyormus gibi yapip sonradan asagi surdu ve kararsiz olanlarin ruchanini ucuzdan topladi bence. Sonuc olarak ben sunu cikariyorum, ky istemiyorlar tahtada ve ona göre bir süreç yonettiler. Sizce yanlis mi dusunuyorum?
SM-G965F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlýþ bir düþünce...Rüchanlarýn bir bedeli var arkadaþlar... Kimse bu bedeli çöpe atamaz...Ýstese de istemese de bedelliye katýlacak yoksa atýyorum 10.000 lot rüchaný olan adam 9500 TL vererek 9500 lota sahip olacak ki o lotun fiyatý da piyasa kapanýþý 2,40... 2,40x9500= 22.800 TL yapýyor 22.800-9500 = 13.300 TL si yanar yoksa
Hee rüchan fiyatý 0,15 kuruþtan aþaðý bi rakam olsa yanarsa yansýn girmem bedelliye falan deme lüksü olurdu
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Yer Ýmleri