Maliyet yüksek
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ky kalmadi diyen arkadaslara selam😀 daha buralardayým
5 milyon lot hacim yap 2.53 gör ama günü 2.27 kapat,artý yazdýðý gün bile moral bozmayý baþarabilen ender bir tür..bu þirketin tez zamanda bu mirasyedi sahiplerden kurtulmasý lazým
kote ettirilen 5.5 milyon lot hiç olmamýþ,zamanlamasý da manidar,biz arsa ve inþaat ile ilgili haber beklerken yaptýklarý iþe bak,en iyimser tarafýndan düþünsek dahi bu hisseler tahtanýn üstünde demokles kýlýcý gibi sallanýp duracak bundan sonra,tahtaya kimse bulaþamasýn istiyorlar ama kendilerinin de bi mok yapabildikleri yok,yatýrýmcýlarýný periþan etmekten baþka..inþallah bundan sonra da ayný zihniyette devam etmezler
O mallar gelmez,,,,gelse bile onlarý alacak çok yatýrýmcý var,,,,15-20 milyon bu iþleri yapanlar(spek) için para deðil,,,,2 günde alýrlar,,,,ama sahip satmaz adam 500-600 milyonluk avm konut yapacak hisseyi 90 milyon yaklaþýk 25 milyon $dan satacak o hisseler 7 tl üstünden satýþa gelir ,,,,þimdi deðil
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
moova gibi arsa iþini de mundar etmesinler de..
Tahta da ki hareketler Patron onayý olmaz ise saman alevi gibi yanýp söner..... Grup bana göre tahta da önceden poz almýþ durumda .........2.2 artýk hayal demiþtim 2.5 e gitmiþ........Ekran karþýsýnda olsam kesin yarýsýný sallardým ama kýsmet deðilmiþ.
Arsa iþi ile alakalý resmi yazý proje haberleri ile tahta da yukarý yönlü hareketler kaçýnýlmaz........Bu arada elinde mal olan kiþiler yukarýda satýp aþaðýdan mallarýný alarak yola devam edeceðine inanýyorum.......... Kýsa vade direnç 2.5 oldu...........
Yer Ýmleri