Saðlam laþtýrdý yön yukarýyadýr
Saðlam laþtýrdý yön yukarýyadýr
Þirketimizin 6 Haziran 2017 tarihinde gerçekleþmiþ olan Yönetim Kurulu Toplantýsý'nda:
- Yönetim Kurulu kararlarýnýn icrasýnýn temin ve takibi, iþ ve proje geliþtirme faaliyetleri ve iþtiraklerin koordinasyonu için Yönetim Kurulu üyeleri Muharrem H. Kayhan'ýn ve Eyüp H. Kayhan'ýn Murahhas Üye olarak görevlendirilmelerine;
- Yönetim Kurulu görev daðýlýmýnýn aþaðýdaki þekilde yapýlmasýna;
Muharrem H. Kayhan: Yönetim Kurulu Baþkaný, Murahhas Üye
E. Hilmi Kayhan: Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý, Murahhas Üye
Yakup Güngör: Yönetim Kurulu Üyesi
Mahmut Nedim Ölçer: Yönetim Kurulu Üyesi
Kemal Kayhan: Yönetim Kurulu Üyesi
Leyla Kayhan Elbirlik: Yönetim Kurulu Üyesi
Zeynep Kayhan Kantaþý: Yönetim Kurulu Üyesi
Nazým Ekren: Baðýmsýz Üye
Kamil Ömer Bozer: Baðýmsýz Üye
toplantýya katýlan Kurul Üyelerinin oybirliði ile karar verilmiþtir.
iþ ve proje geliþtirme faaliyetleri diye ifade kullanýlmýþ,burdan bi anlam çýkarabilir miyiz yoksa rutin cümleler mi acaba
Sonuç
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse deðil deli dana.
2.20 den 2.53 oradan hop 2.01
sonra hop 2.48
þimdi 2.34
Netice ????
Küçük yatýrýmcý hep kendisinin silkelenmeye çalýþýldýðýný düþünür. Keriz silkeleme yapýyorlar deyip kendisini avutur. Sonra da bi bakmýþsýn fiyat 1.80. Þimdi de böyle olur demiyorum ama bu hareketleri anlamlandýrmaya çalýþýyorum.
tukaþ fabrikanýn yýkýlýp yerine avm veya konut yapýmý için belediyeye imar baþvurusunda bulundu haberi ile hissesi þu an defter deðerinin 4 katýndan iþlem görüyor,bizim oranýmýz ise 0.80..ayný beklenti,üstelik biz de imar geçti..tukaþ çok iyi bir þirket olduðu için mi bu fark oluþuyor hayýr borçluluk onda da var,dünya kadar geçmiþ yýl zararlarý da birikmiþ ama beklentin fiyatlanýyor gene de,tamamen tahta yapýcýnýn ve patronlarýn insiyatifinde olan iþler,bizimkiler insafsýz,bu zamana kadar yatýrýmcýyý duman ettikleri yetmemiþ gibi hala ayný kafa devam ediyorlar,son kote ettirilen hisselerin tahtaya baský kurmak ve fiyatýn önünü kesmek için yapýldýðýný düþünüyorum baþka bi açýklamasý olamaz
Yer Ýmleri