Yönetim vizyonlu ve dürüst görünüyor. Bilancoyu sabýrla bekliyoruz. Tabii son 1 ayda endekse göre negatif ayrýþtý. Bakalim ne çýkacak altýndan.
Yönetim vizyonlu ve dürüst görünüyor. Bilancoyu sabýrla bekliyoruz. Tabii son 1 ayda endekse göre negatif ayrýþtý. Bakalim ne çýkacak altýndan.
Bilanço gelmiþ. Hayýrlý olsun. Bu çeyrekte de 19 milyon zarar etmiþ.
Net borç ise 378 milyona gerilemiþ. Satýþlar ise yýllýk olarak 338 milyona gelmiþ.
Öz kaynaklar ise 153ten 218e çýkmýþ.
Senem Haným bize link göndererek dönmüþ.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Beklediðim iyileþmeyi göremedim þimdilik...
Yatýrým tavsiyesi deðildir, olamaz.
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
Aydýn ilinin Söke ilçesinde yer alan Þirket'e ait fabrika arsasý ile ilgili olarak yatýrýmcýlardan gelen sorularý cevaplandýrmak üzere açýklama yapýlmasý ihtiyacý doðmuþtur.
Aydýn ilinin Söke ilçesinde yer alan Þirketimize ait fabrika arsasýnýn satýþýna yönelik olarak daha önce 10.10.2018 tarihinde yaptýðýmýz özel durum açýklamamýz ve faaliyet raporlarýmýzda belirtilen hususlarda herhangi bir deðiþiklik bulunmamaktadýr. Bu doðrultuda bir gayrimenkul satýþ sitesinde yer alan ilanýmýz söz konusu arsanýn en verimli þekilde deðerlendirilmesi amacýyla yayýnlanmýþtýr. Konuyla ilgili alýnmýþ herhangi bir Yönetim Kurulu kararý bulunmamaktadýr. Konuya iliþkin bir geliþme olmasý halinde ivedilikle kamuya açýklama yapýlacaktýr.
kaynak kap
Zarardan veya çok borçlu durumdan kâra geçen þirketlerde böyle bilançolar görmek normal. Aynýsýný tknsada da gördüm. Sonraki bilanço beklentim daha iyi. Ama bu çeyrek güçlü favök bekliyordum o nokta beklentim altýnda.
Yer Ýmleri