Þu aþama mý? Varlýk satýþý yaptýlar yine de beli doðrultamadýlar. 2020-2021 bedelli. Her sene bedelli mi olur. Açýklýk payý yarýdan fazla zaten. Adamlar bedava kaynakla þirket yönetiyo yine de olmuyor. Þu efeler arzý muhabbetine ufak bir miktar girmiþtim ama o bile gözüme batmaya baþladý artýk
detaylý ve güzel bir genel kurul oldu.
Sn Hayek detaylarda neler konuþuldu paylaþman mümkün mü?
Bilgiye ulaþ aklýný kullan tavsiyelere uyma
detaylý uzun olur ama özetlersek
genel anlamda efeler çiftliði üzerine konuþuldu ! efeler çiftliðinin geçmiþten gelen sorunlarý üzerinde analizler yapýldý. mevcut durumu için yorumlama oldu.
efeler çiftliði yatýrýmcýlara gezdirildi.
en önemlisi kýsa ve orta vadede efeler çiftliði halka arzý rafa kalkmýþ, böyle bir tasarruf yok. ama farklý alternatifler olursa açýklar.
tekstil tarafýnda iþlerin iyi gittiði ifade edildi. marjlar konusunda sýkýntýlar olsa da bir önceki çeyreðe göre bir miktar brüt marj artýþý olabilirliliði üzerinde duruldu.
þirket geri alým veya ortaklarýn geri alýmý soruldu ! kesinlikle ortaklar veya þirket geri alým yapmayacak denildi. böyle bir tasarruflarý yok.
spk dan bedelli'den olumlu dönüþ bekliyorlar.
finansal borçlarý azaltmaya çalýþtýklarýný ifade etti. bu hali ile þirketin piyasa deðerinin çok da yükselmesini beklemediklerini ifade ettiler.
gibi gibi
konu çok ama þirkette yeni bir þey yok. mevcut sorunlarýn bir kýsmý aþýlmýþ ama tünelin ucundaki ýþýk görülmüþe benzemiyor.
bakalým nasip artýk
1 sene önceki fiatlarda,alýnýrmý 3,42,bana göre alýnýr bir kenarda býrakýlýr ytd
ben de yeni girdim odaþa. hedefim 12 tl. bu yýl 200 milyon kar bekliyorum
Yer Ýmleri