Tulumbada su kalmadý.!!!!
Dolar ampülü patlattý.!!
Beton baþlarýna çöktü.!!!
Kral çýplak..!!
Ýflaslar ve kaos tüm HIZIYLA otobanda..!!
Tulumbada su kalmadý.!!!!
Dolar ampülü patlattý.!!
Beton baþlarýna çöktü.!!!
Kral çýplak..!!
Ýflaslar ve kaos tüm HIZIYLA otobanda..!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Gerçekçi olayým , tüpçü gazýna çakallar denize düþen yýlana sarýlýr misali bu gün sarýlmýþ görünüyor. Yani demem o ki kenef borsasýnda yukarý Dolarda da aþaðý harekete oynuyorlar.
geçmiþte tl faizde insanlarýn tasarruflarýný "öldürürken" konuta gaz verdiler.. konut fiyatlarý x10 oldu.. þimdi sýra konut fiyatlarýný yerlebir etmekte. iþte o zaman "maymun gözünü açtý" yapmamýz lazým.
bu hep böyle oldu ve olacak.. hep biþeyler dip yapýyordu, dipten bizden malýmýzý alýyorlardý, en yüksekten yine bize satýyorlardý..
artýk bu böyle olmayacak MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI![]()
Ben bizim yerli piyasada gün içinde ki fiyatlarý baz alýyorum, fiyatlar yurt dýþýnda þekillensede ben eski kafadayým fiziki olarak Dolarlarýmý bozacak olsam bizim piyasada bozabileceðim. Þimdi biri yazdý ya haným gazýyla dün akþam 5.38 den dýþ piyasadan Dolar almýþ, ben bu iþ nasýl olmuþ, hangi akla hizmet bu iþ yapýlmýþsa yapýlmýþ ! kafa bile yormadým.
Yer Ýmleri