Ons altýn yükseliyor.
Ons altýn yükseliyor.
Hadi aldým 165 den alýmý satým vergisi ,harç þu bu derken 170 küsur maliyet olur.Ben biraz bekleyeyim karla satayým diyene kadar dolar uçar satana kadar aidat bana patlar,bu piyasada en büyük aptal teoremi iþler o aptal da ben olurum.Alýnmasýn aman kimse ,þahsi kanaatimi yazdým.Yoksa serbest piyasa isteyen alsýn.Ha diyelim kiraya verdim kiracý ödedi ödemedi derdi,gelir vergisi,emlak vergisi,aidatlar, faturalar ödendi mi derdi uzun iþler.Ben kaçardým valla))))))))))
115 bin peþinat ile kredi cek 10 yýl vade ile devlet bankasýndan. Geriye kalan 100 bin lirani faize koy.
Faizden 1400 lira geliyor 1200 de kira 2600 lira.
Kredi taksidinde 1750 li civari oluyor
Þuan için cebine kalan 800 civarý para oluyor . Onuda kenarda her ay tutarsýn kiracý çýkarsa diye.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Dap larýn bu absürt projelerinde en büyük sorun yönetim ve bina genel giderleri ki ileriki yýllarda ciddi sorunlara neden olacaktýr diye düþünüyorum. Uzun vade yüksek aidatlarý öder bina bakým masraflarýda bana komaz derseniz ve o dediðiniz fiyata o DAP `ý alýrsanýz belki çok fazla zararlý çýkmazsýnýz amma velakin uzun yýllar kütü yönetilen ve aþýrý yüksek genel giderler yüzünden çýban baþý olarak canýnýzý acýtabilir.
Bende basýn express yolunda aýrport 24 projesýnden 8 tane 1+1 aldým...en ucuzu 195 en pahalýsý 245 bin lira.1100 ve 1200 lira arasýnda kýracýlar var...Toplam 12 kýra alacaðým var.Noterden ýhtarname çekmek için dünya para verýp Almanyadan geldým.Daýrelerýn banyosunda þofben yok doðalgaz yok.500 liralýk elektrýklý þofbeni taktýrdýk kýsýn soðuk su akýyor büyük þofben koysan banyo dolabýnýza sýðmýyor.Banyoda tadýlat yapsan 10 Bn maliyet en az.Lobby ye 2 kýrýk Çekyat koymuþlar ve resepsýyon için ayda 250 lira aidat ýstýyorlar.Gecýkme olursa yuzde 5 cezalý....Ev ýsý yatýrým degýl arkadaþ.Almamyada alsaydým daha karlý olurdu.DAp dün bený de aradý zaten günde en az 5 kez tel ile Cagrý veya mesaj ile halýmýzý hatýrýmýzý soruyorlar....YTD
Yer Ýmleri