Günaydýn,
Borsadaki düþüþün þu aþamada sýnýrlý olacaðýný sanýyorum, haftayý nasýl kapayacak merak ediyorum ben de hepimizi gibi.
Dolarda ise 4.70 e doðru gevþeme olacaktýr, 24 Temmuzu bekliyordu sanýrým piyasalar, dünkü güzel hareketten sonra Temmuzun son haftasý ve Aðustos ayýnda aþaðý salacak bana göre. Eylül ve Ekim ayýndaki dýþ borçlar nedeni ile çoðumuz gibi 5 i rahatça geçeceðine eminim neredeyse.
Bir de Ali KOÇ ve FB ile ilgili yazýlar okudum. Hatta deðerli forumdaþým sadecegrafik "ben bakkal hesabýndan anlarým, kaç yýlda borcu sýfýrlayacak?" diye sormuþ. Bunu nasýl bilebilir ki? Bunun cevabýný kimse bilemez, bu nedenle eleþtirine katýlmayacaðým. 250 Milyon TL yi kulübe HÝBE eden bir adamý ahlak ve dürüstlük ile vuramayýz, vurmak istiyorsak da zamaný þimdi deðil, icraatlarýna bakacaðýz.
Sevgili forumdaþým, hangi bakkal borcunu kaç yýlda sýfýrlayacaðýný ya da da kaç yýlda ne kadar para kazanacaðýný bilebilir mi ayrýca? Geleceði nasýl kestirebilir?
Önce bunu düþünelim bence.
Diðer yandan henüz iki ay olmuþ bu insan baþa geçeli, ne yapmasýný bekliyordunuz?
Gelir gelmez kulübün hesaplarýný inceletmesi, kimlerden borç alýndýðýný anlamaya çalýþmasý, FB nin tefecilere bulaþtýðýný ve 36 puanla para satýn aldýðýný çýkartmasý size göre "dürüstçe ve ahlaklý" bir davranýþ deðil mi? Bu 36 puan þart mýydý? Kimin kasasýna gitti bu para? Ali KOÇ neden "hacze gelsinler, bunlara beþ kuruþ para ödemeyeceðim?" dedi. Bu köprünün altýndan çok su akacak belli ki.
Dia lara, RVP lere 6,5 milyon Eurolar acaba kimlerin cebine gitmiþ, þu anda bunlar araþtýrýlýyor, yetmez mi en baþta?
Bakýn çok net bir þey diyeceðim, mali deðil sportif olarak.
FB yi çok seven biri olarak ilk kez Elifi izledim Feyenord maçýnda, tepeden týrnaða harika bir futbolcu. Geçen yýl bu çocuk kaç defa þans buldu. Sað kanatta ise Barýþ...Atýf da ameliyat olmuþken formayý alýr bir daha da býrakmaz, nefis kumaþý var...
Yani özetle FB iyi yolda, ben takýmdan üç yýl þampiyonluk beklemiyorum.
20 yýlda alt yapýdan futbolcu çýkaramayan Azize inat Cocu ve Koç ile FB nin geleceðini parlak görüyorum.
Son olarak ise FB öyle bir borca batmýþ ki gözlerime inanamadým,
Ali KOÇ un verdiði 250.000.000 TL Hibe bile yanlýþ duymadýysam bu ayki 400.000.000 TL lik BORÇ FAÝZÝNÝ karþýlamýyor.
Selamlar sevgiler
Bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþçesine...
Yer Ýmleri