Walla þirket falan kalmaz , öz sermayesi ile iþ yapmayan þirketlerin ve onlarýn kreditörlerinin sonu hiç iyi olmayacaða benziyor............
Walla þirket falan kalmaz , öz sermayesi ile iþ yapmayan þirketlerin ve onlarýn kreditörlerinin sonu hiç iyi olmayacaða benziyor............
Dolar borcu olan þirketler
http://www.borsagundem.com/foto-gale...galeri/1331443
Bu durum böyle devam ederse bir çoðu Hariri Ailesi gibi Havlu atýp kaçacak
Bu batmaya müstahak olan þirketler iþlerin böyle olacaðýný biz gariban küçükler biliyorduk da kendileri bilmiyormuydu ? Ben olsam o þirketin baþta ceo su sonra finans müdürleri sýrayla tüm üst yönetim hepsini iþten atar üstüne üstlük tazminat davasý açardým.
Bundan 2 yýl önce hatta daha öncesi de var beton sayfasýnda beton beyinlilere bu iþ böyle yürümez betondan uzak durun hele de projeden falan betona sakýn ola girmeyin eni sonu Dolar patlar en baþta betoncular çöker sizde enkaz altýnda kalýrsýnýz der dururduk.Benle dalga geçer beton sonuna dibine kadar betoon diye çýðýrýr durulardý. Hatta bir tanesi vardý Beylikdüzündeki betonum þu kadar ediyor satýþa çýkardým alýcý çýkýnca fiyatýný yükseltiyorum diyerek benle maytap geçerdi. Þimdi nickini hatýrlamýyorum lakin yanýlmýyorsam bazen bu sayfaya uðruyor. Neyse ben kendime bakarým Dolar dibine kadar Dolar dedik karlý çýktýk betonculara da þimdi dibine kadar.... diyorum . Neylersiniz doðru her zaman doðrudur.
Otomobil ve hafif ticari satýþlarý temmuz ayýnda 2017 temmuz ayýna göre %36 düþtü.
Haziranda ise %39 düþmüþtü.
Yýl baþýndan bu yana toplamda %16 düþüþ var.
Ekonomik kriz toplu iþten çýkarmalar demek.
Þimdi %16 daralmýþ(geçen yýl %3 küçülmüþtü, yani gerçek küçülme %18,5 larý geçti) ve satýþlarda düþüþ devam ederse sene sonuna doðru 2 sene öncesine göre%25-30' larý bulacak daralmada otomotiv sektöründe iþten çýkarmalar görür müyüz?
Toplu iþten çýkarma haberlerini gördüðümüz an krizin göbeðindeyiz demektir.
Son düzenleme : Turnike; 02-08-2018 saat: 12:23.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri