Bakalým altýndan ne çýkacak.
Bence bir þey fiyatlanýyor.
Bakalým altýndan ne çýkacak.
Bence bir þey fiyatlanýyor.
Dolar/TL 5.1739
Euro/TL 5.9847
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tamam kahve muhabbetini keselim oldu, Dolara kendi adýma ucu açýk hedef belirledim 6 olur 7 olur allah ne verdiyse yeter ki gönüller bir olsun. Ha l yuh bu kadar olur mu falan diyenler olursa hatýrlatalým 3 lerde ken 5 olur demiþtik ahanda oldu...
Þimdi bu yorum mu.E hep yukarý giden bir enstrumanda ben bunlarý 10 aþaðý olarak desem ayný laf olmaz mý.Misal cüneyt 5 .25 geçilirse 5.50 demiþ ben de 5.15 geçilirse 5.40 olur desem ayný lafý etmiþ olmazmýyým.Bu ekonomistlik ne güzel biþi vallla salla salla gitsin.O kadar laf et ,özeti dolar ,yukarý gidecek.E bu fotumda onlarca kiþi aylardýr ayný lafý ediyor.Ben seni neden dinleyeceðim ki ,forumu okurum daha iyi.Cidden daha doyurucu bilgiler var forumda.
Iran daki dalgalý sörfü duyan pala yukarý sürdükçe sürüyor...... Teknik olarak çok önceleri bir analizimde 5.80 direnç görmüþtüm...bakalým oraya deðecek mi deðerse ne yapacak ....Biraz sabýr .......
Dolar treninden inip TL mevduatýna binenler hep piþman..
En çok ta dolarý hisse senedi zanneden teknik analizciler bu hatayý yapýyor.
Bilmeniz gereken konu dolarda hedef diye birþey yok.
Bu ülkede dolar arzý sýnýrlý, talep sýnýrsýza yakýn yani böyle durumda hedef fiyatý koymak???
Rabia 4
Dolar 5
Euro 6 demek üzereyiz ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
benim yýl sonu hedefim 5,75-5,80 aralýðýna yýl sonu olmadan gelecek sanýrým.
Yer Ýmleri