-
Para sayma makinesi olan vatandaş aranıyor,[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ne dediydik ? BEŞ psikolojik sınır 4.99 yapıyorlar geri döndürüyorlar kekleme çalışmaları var bir geçerse sonrası dört nala olur diyorduk. Oldumu ? Hadi forumun ali desiderosu ne diyor bu işe gidin sorun kendisine , diyordu ya, `ben Dolardan bir halt olmaz diyorum ` ...
-

Originally Posted by
umutabi
Göreceğiz olurmu olmaz mı ? Olmazdı da davarların tüm ahkam kesmesi zavallı ECEVİTE miydi ? Hani adamın kafasına kasa fırlatmıştı MUŞTUN ! biri...
ecevit etrafındakilerin kurbanı oldu.. çok dürüst ve iyi bir insandı.. allah rahmet eylesin.
-
-
MB Bankası bu 2 milyar usd ile hem rezervini eksiltti hemde bankaların nekadar zorda oldugunu belli etti.bosa gitti gibi gozuksede
yarın dolar cekmek isteyenlere yok cevabı verilmeyecek enazından. 1 kac gun kazanıldı .anayasa kitabı fırlatma krizinde bankadaki dolarımı 3 gun cekememiştim. ıyı oldu bu hamle panik onlendi enazından
-
gelsin 5.2555
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
5.31 deki direnci kırarsa 6.69
bir halt olacağı yok.
-
Dolar 5,24 oldugunu duyan Bear Grylls, yeni bölüm için türkiyeye gelip, Asgari ücretle hayatta kalmaya çalışacak. Zaytung
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri