-

Originally Posted by
umutabi
O kadar emin olmayın orası borsa kim kime korsa. Ben geçmişte İran- Irak savaşının patlak verdiği gün bu kenef çukurunda tepelerin görüldüğünü yaşamış biriyim.
Yanılmıyorsam tansu çiller koalisyon hükümeti dağılmıştı. Tansunun çift anahtar vesaire popilist politikalerı sonrasında sene 1994 veya 1995 yıllarıydı galiba, bankaların bile 1 hafta taban taban gittiğinide ben görmüştüm dostum.
Ne moktan zamanlarda borsaya yatırım yapmışız. Umarım tarih tekerrür etmez diyorum.
-
Tansu Çiller zamanında %100 devalüasyon olmuştu 94 yılında ocak-nisan arasında aynı senoryo ya gidiyoruz
-

Originally Posted by
Sailor1979
Ali sen misin
ali koç sn sailor. biz ona cin ali diyoruz aramızda.
-
Şimdi milyonlarca gencimiz isyan çıkarırsa ne olacak ayfon x alamıyoruz diye
-

Originally Posted by
umutabi
La ! forumda cırcır öterken Dolar da en yükseği kaçırdım. Hele bi deyin en yüksek kaçı gördü ?
Merak etme ısınma hareketleri yapıyor yine
-

Originally Posted by
SaKaR54
05.08.2018 Aydınlık gazetesi Mustafa Pamukoğlu' nun yazısından bir bölüm;
Dolar ne zaman yükselse Cumhurbaşkanı, yastık altı ve bankadaki dövizlerinizi ve altınlarınızı bozdurun, diye halka çağrı yapıyor.
...
Cumhurbaşkanı ısrarla bu çağrıyı yaptığına göre dövize müdahalenin ön hazırlığının yapıldığını düşünmek gerek. “Rica ettim yapmadınız. Milli duruş ve direniş dedim beni dinlemediniz. Ekonomimiz kuşatma altında dedim vatandaş olarak bu savaş kazanmalıyız, dedim; yine harekete geçmediniz” gerekçesi ile döviz mevduatlarının belli bir kurdan TL’ye çevrilmesi, döviz hareketlerine bir sınırlama getirilmesi, dolarla ilgili işlemlerde yeni düzenlemeler getirilmesi mümkün gözükmektedir.

İşte ileri görüşlü olmak böyle bir şey , 2 senedir yastık altında tutup bazılarının kazandığı bilmem ne kadar Dolar faizinden mahrum kaldık , üstüne short neyinde yapıp voleyi vuramadık
İş döndü dolaştı umutabi`nin temcit pilavı gibi devamlı söylediği noktaya geldi. Yapacak bir şey yok hayat acımasız.
-

Originally Posted by
axo1
Tansu Çiller zamanında %100 devalüasyon olmuştu 94 yılında ocak-nisan arasında aynı senoryo ya gidiyoruz
5 nisan kararları denir. Evet durum vaziyet öyle acı ilacı içecegiz. Ama açıklama yapılmadan ABD ile aramızdakı kavgaya baglancak.
-

Originally Posted by
axo1
Evet doğru dolar 3 ayda 3 e katlamıştı tansu soluğu imf kapısında almıştı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri