Þu ABD ile mutabakata varýldý 2 güne kadar heyet abd ye gidiyor haberini amerikan kaynaklardan duyan okuyan var mý !!!!
yoksa bizimkilerin uydurmasý mý???
AL SAT TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
ÝKÝNCÝ AMBARGO 5 KASIM’DA
Ambargonun ikinci kýsmý 5 Kasým 2018'de baþlayacak. Buna göre Ýran'dan petrol alan ülkelere yaptýrým uygulanacak. Bu kýsým Türkiye’yi yakýndan ilgilendiriyor. Çünkü Türkiye petrolünün yüzde 30’unu Ýran’dan alýyor.
CRASH Tüm HIZIYLA YOLDADIR.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bu kadar osuruktan TÜPÇÜ gazý ile borsa helede banka hisseleri prim yapýyorsa o borsanýn taaa... yapýlýr baþka da bir þey yapýlmaz. Borsa kolik olsam ( ki biraz var galiba) bu ortamda alacaðým en son hisse banka hissesi olur. Ben aðýza sakýz edilip her gün övülen kesimin þirketlerine pek itibar etmem.
çok ilginç; ekonomiden-finanstan anlamayan birçok esnaf biliyorum hiç birisi batmadý.. bu büyük þirketleri yönetenler gerçekten bu konularda ciddi eðitim almýþ kiþilerden oluþuyor, yani dövizdeki riski görmemeleri mümkün deðil..
döviz de bu derece risk varsa ve hedge maliyetleri yüksekse çok fazla döviz borcu yapmamalarý gerekir.. ben ekonomist deðilim fakat kim nederse desin birçok þeyin bilerek ve istenerek yapýldýðýný düþünüyorum..
geçmiþte banka hortumlamalarýnýn bir kaza, hata olmadýðý nasýl ortaya çýktýysa, bu günkü þirket borçlarýnýn da iç yüzünün farklý olduðu bir gün ortaya çýkar elbet.
Yer Ýmleri