Organize iþler filmindeki gibi))) Para nerde oðlum adamda,peki araba nerde..Onu þeetçez iþte abi.
))))
Organize iþler filmindeki gibi))) Para nerde oðlum adamda,peki araba nerde..Onu þeetçez iþte abi.
))))
Þu ana kadar TÜPÇÜ medyanýn asparagas gazýyla Dolarda 5.24 ün üzeri yok demeyi baþarmaya çalýþýyorlar . Lakin YALANCININ MUMU YATSIYA kadar yanar derler eðer yalan dolan ile iþi kotarmaya çalýþýyorlarsa görürler sonra ne olur, Dolar akýllarýný alýr bu çakallarýn.
Ýsteyen denesin en büyük firmalara gidin tamam ben evi beðendim alacaðým param da peþin deyin.Tapuya ne zaman gideceðiz diye sorun.Ýnþaattan tapu olmaz diyecekler.O zaman bana üzerinde rehin ipotek falan olmayan bir arsa tapusu verin projenin olduðu arsada payým olsun deyin.Özellikle arsa sahibinin tapusunu isteyin veya arsa sahibi size ilerde bu tapu için ilerde tapu iptali davasý açmayacaðýna dair bir yazý versin.Bakýn bir daha sizi rahatsýz edecekler mi.Konu kapanýr gider)))))))
Dolar 5.40 olacak diye 6931 kupeli koca danayý aldýk. 5.20 altýna inerse gidip danayý deðiþtireceðim
AB, Fransa, Ýngiltere ve Almanya'dan Ýran`a yaptýrým konusunda ortak açýklama yaptý.
``Avrupalý firmalarý koruma konusunda kararlýyýz.`` ifadesine yer verildi. Yaptýrýmlardan etkilenebilecek AB menþeli þirketleri koruma amacýyla güncellenmiþ AB ``Engelleme Mevzuatý``nýn yarýndan itibaren devreye sokulacaðý vurgulandý. 06 Aðustos 2018 - 13:18
http://www.borsagundem.com/haber/avr...lamasi/1332613
Birlikten kuvvet doðarmýþ AVRUPALI firmalarý AB koruyacakmýþ peki TÜRK firmalarý kim koruyacak ? Hadi bakalým gidip ÝSLAM birliðinden bu konuda bir destek alalým olmamý ! Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz , keþke ELÝN Dolarlarýný alýp YANDAÞ betonculara gömmeseydik þimdi bizle bu kadar uðraþamazlardý. Dolarlarý kim yediyse hesabý da onlar ödeyecek umutabi den tek CENT iþlemez.
Yer Ýmleri